Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

fuleaza masina in accelerare

joker

Postări Recomandate

Re: fuleaza masina in accelerare

Nu cred ca ii din anvelope pentru ca in liber, adica scoasa din viteza nu mai fuleaza, doar in sarcina.

Am comandat acuma cap planetara dinspre cutie stg + dr, doar acolo am putin joc si la bucsi bara stabilizatoare, dar de la bara stabilizatoare nu are cum sa fie, deaia intrebam daca potrivesc planetarele, dar cum nu mi'a raspuns nimeni, am comandat cap planetar inferior

Nici mie nu îmi făcea la liber dar dacă e diferența mare dintre uzura cauciucurilor fata spate cardanul zici ca se sparge sub Masina. Eu am pus cauciucuri bune pe fata si pe cele de pe fata le am mutat pe spate. Măsoară să nu fie cauciucurile fata mai șterse ca cele de pe spate. Eu am fost la un mecanic care mi a zis că din ird e treoidatia si am schimbat cauciucurile si a mers ca noua. Verifica si presiunea în cauciucuri. Bafta

Land rover freelander diesel an 1999
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as incerca astea

Pe loc turat motorul, daca se simte ceva.

In mers, in timp ce "fuleaza" as apasa pedala de ambreiaj si as elibera-o succesiv.

M-as duce la un banc sa imi verific amortizoarele.

M-as uita sa vad daca nu e vreun arc rupt.

Tampoane motor, suporti cutie de viteze si ird

Editat de bratu romeo
Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

problema rezolvata: cap planetar stg, dispre cutie, o bila de la tripoda nu mai avea acele.

am schimbat pana la urma ambele: cap planetar dinspre cutie stg + dr,pentru ca avea putin joc si cel din dreapta, masina merge normal. Acestia noi care i-am luat nu au tripoda, sunt cu rulment(cosara cu 5 bile) daca stie cineva: sunt mai buni sau mai prosti decat tripoda?

contragreutatea VCU nu a avut nici o treaba cu fulat, trepidatie..... a masini, si acuma merge fara ea inca, pana o sa o comand de undeva.

am gasit ceva after market la ROMAN 560 lei, ar fii ok sau sa iau originala 670 lei?

Editat de joker
Link spre comentariu

....

am schimbat pana la urma ambele: cap planetar dinspre cutie stg + dr......

contragreutatea VCU nu a avut nici o treaba cu fulat, trepidatie..... a masini, si acuma merge fara ea inca, pana o sa o comand de undeva.

am gasit ceva after market la ROMAN 560 lei, ar fii ok sau sa iau originala 670 lei?

1. ce marca este kit-ul folosit pentru capetele de planetara?

2. eu am pus si cite un aftermarket, dar nu prea se merita. Acum dacă ai de gând sa ții mașina mai multi ani, chiar dacă este perioada sărbătorilor pune original

Editat de alin75

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare