ambrusianas Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: fuleaza masina in accelerare Nu cred ca ii din anvelope pentru ca in liber, adica scoasa din viteza nu mai fuleaza, doar in sarcina. Am comandat acuma cap planetara dinspre cutie stg + dr, doar acolo am putin joc si la bucsi bara stabilizatoare, dar de la bara stabilizatoare nu are cum sa fie, deaia intrebam daca potrivesc planetarele, dar cum nu mi'a raspuns nimeni, am comandat cap planetar inferior Nici mie nu îmi făcea la liber dar dacă e diferența mare dintre uzura cauciucurilor fata spate cardanul zici ca se sparge sub Masina. Eu am pus cauciucuri bune pe fata si pe cele de pe fata le am mutat pe spate. Măsoară să nu fie cauciucurile fata mai șterse ca cele de pe spate. Eu am fost la un mecanic care mi a zis că din ird e treoidatia si am schimbat cauciucurile si a mers ca noua. Verifica si presiunea în cauciucuri. Bafta Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Re: fuleaza masina in accelerare Eu as incerca astea Pe loc turat motorul, daca se simte ceva. In mers, in timp ce "fuleaza" as apasa pedala de ambreiaj si as elibera-o succesiv. M-as duce la un banc sa imi verific amortizoarele. M-as uita sa vad daca nu e vreun arc rupt. Tampoane motor, suporti cutie de viteze si ird Editat Decembrie 22, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joker Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Re: fuleaza masina in accelerare problema rezolvata: cap planetar stg, dispre cutie, o bila de la tripoda nu mai avea acele. am schimbat pana la urma ambele: cap planetar dinspre cutie stg + dr,pentru ca avea putin joc si cel din dreapta, masina merge normal. Acestia noi care i-am luat nu au tripoda, sunt cu rulment(cosara cu 5 bile) daca stie cineva: sunt mai buni sau mai prosti decat tripoda? contragreutatea VCU nu a avut nici o treaba cu fulat, trepidatie..... a masini, si acuma merge fara ea inca, pana o sa o comand de undeva. am gasit ceva after market la ROMAN 560 lei, ar fii ok sau sa iau originala 670 lei? Editat Decembrie 22, 2016 de joker Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joker Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: fuleaza masina in accelerare multumesc celor care au incercat sa ma ajute, bafta tuturor!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Re: fuleaza masina in accelerare .... am schimbat pana la urma ambele: cap planetar dinspre cutie stg + dr...... contragreutatea VCU nu a avut nici o treaba cu fulat, trepidatie..... a masini, si acuma merge fara ea inca, pana o sa o comand de undeva. am gasit ceva after market la ROMAN 560 lei, ar fii ok sau sa iau originala 670 lei? 1. ce marca este kit-ul folosit pentru capetele de planetara? 2. eu am pus si cite un aftermarket, dar nu prea se merita. Acum dacă ai de gând sa ții mașina mai multi ani, chiar dacă este perioada sărbătorilor pune original Editat Decembrie 23, 2016 de alin75 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate