gallly Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Buna seara, va rog daca imi poate spune si mie cineva cum se numeste piesa incercuita din imaginea atasata? Masina pierde antigel pe la piesa aceea si nu stiu ce sa comand. Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Racitor de gaze carter , daca pierde antigel e spart , poti sa ii faci un bypass dar se modifica "usor" parametri motorului , polueaza mai mult cred. LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Foloseste cu incredere poxilina si rezolvi problema. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Mai bine bypass decat poxilina , poate sa fie sparta si sa nu vezi si sa dea antigelul pe egr , poxilina nu rezista la temperaturi mari . LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Am lipit stutzul de la radiator care se duce in vasul de expansiune si sta acolo de vreo 3 luni.Posibil sa nu mearga aici dar in alte situatii de scoate din rahat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: O mana de ajutor va rog De lipit poti incerca cu bison metal lichid e un bicomponent care tine la 100 de grade sau 110 , la radiatoare merge da la egr nu cred sa tina.Are si poxilina utilizarile ei , am mai lipit si eu bai de ulei cu ea , la nevoie te scoate .Cea mai simpla rezolvare o bucata de teava si doua coliere. LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog De lipit poti incerca cu bison metal lichid e un bicomponent care tine la 100 de grade sau 110 , la radiatoare merge da la egr nu cred sa tina.Are si poxilina utilizarile ei , am mai lipit si eu bai de ulei cu ea , la nevoie te scoate .Cea mai simpla rezolvare o bucata de teava si doua coliere. Piesa este din plastic la masina dupa cate an vazut eu, dar un cod ceva sa o inlocuiesc cu alta nu stie nimeni :( . As incerca sa o lipesc dar daca gasesc sa iau alta e mai bine. Nu pica mereu, doar cand se raceste motorul. Multumesc pentru ajutor ( acum stiu macar cum se numeste ). O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Am gasit'o dupa cod ...pfffff cam scumpa totusi ... o sa caut un lipici bun poate reusesc sa o rezolv asa :) .. LOCTITE 401 am inteles ca ar fi mai bun . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitavsl Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Vezi asta http://www.discovery2.co.uk/fuelcooler.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Fuel cooler , ma surprinde masina asta , se gasesc oringurile alea de cumparat pe ebay vreo 5 lire , da cred ca le poti gasi si la noi dupa dimensiune , dar nu cred ca afecteaza foarte mult comportamentul motorului daca ii faci bypass. LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 (editat) Re: O mana de ajutor va rog 1. Racitor de gaze carter , daca pierde antigel e spart , poti sa ii faci un bypass dar se modifica "usor" parametri motorului , polueaza mai mult cred. 2. Fuel cooler , ma surprinde masina asta , se gasesc oringurile alea de cumparat pe ebay vreo 5 lire , da cred ca le poti gasi si la noi dupa dimensiune , dar nu cred ca afecteaza foarte mult comportamentul motorului daca ii faci bypass. Initiativa oricui de a ajuta e laudabila si binevenita, am totusi o rugaminte fara sa vreau sa te descurajez din atitudinea de a ajuta DAR, nu ar trebui sa da sfaturi daca nu stii EXACT despre ce e vorba ca in cazul de fata poate te crede cineva, bypaseaza racitorul de motorina apoi nu intelege de ce i se ard pompele de motorina una dupa alta vara si de ce nu are putere. 1. prima data ai confundat piesa in cauza cu ceva "Racitor de gaze carter" piesa inexistenta pe Td5 si care cred ca o confunzi cu racitrorul EGR care nu e pe gaze carter ci pe gaze de esapament si nu e prezent pe toate doar pe cele Eu3... 2. racirea combustibilului e foarte importanta, scrie in carte ce efect are racitorul respectiv doar trebuie citit inainte de a da sfaturi. Sper sa nu fiu inteles gresit Editat Decembrie 14, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitavsl Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Atentie ca fuel cooler-ul are 4 oringuri. Eu nu am fost atent si am comandat 2 si cand l-am desfacut am constatat ca sunt 4... :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Initiativa oricui de a ajuta e laudabila si binevenita, am totusi o rugaminte fara sa vreau sa te descurajez din atitudinea de a ajuta DAR, nu ar trebui sa da sfaturi daca nu stii EXACT despre ce e vorba ca in cazul de fata poate te crede cineva, bypaseaza racitorul de motorina apoi nu intelege de ce i se ard pompele de motorina una dupa alta vara si de ce nu are putere. 1. prima data ai confundat piesa in cauza cu ceva "Racitor de gaze carter" piesa inexistenta pe Td5 si care cred ca o confunzi cu racitrorul EGR care nu e pe gaze carter ci pe gaze de esapament si nu e prezent pe toate doar pe cele Eu3... 2. racirea combustibilului e foarte importanta, scrie in carte ce efect are racitorul respectiv doar trebuie citit inainte de a da sfaturi. Sper sa nu fiu inteles gresit Nu e nici o suparare, din poza asta parea , un racitor de gaze ( de evacuare sau carter) , in privinta efectelor unui bypass e posibil sa fie o catastrofa , nu stiam ca se incalzeste in halul asta motorina ca sa o racesti cu un lichid care are el 60 de grade pe putin, da au gandit ei ceva inginerii aia englezi cand l-au pus in calcul.Promit sa fiu mai rezervat in sfaturi . Despre lipit daca pierde pe la oring nu are sens sa te chinui ca nu tine , mai bine desfaci si schimbi oringurile. LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: O mana de ajutor va rog Multumesc pentru link ..foarte util ..Am gasit unu second hand in stare buna si l'am cumparat sa il inlocuiesc pe cel de pe masina dar o sa il repar si pe asta sa il tin de rezerva. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate