Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfaturi achizitie 4x4

111lsd

Postări Recomandate

Azi am vandut acaretul si deja imi pare rau si vreau altul.

Am vandut o masina la care cativa ani am muncit ca sa o aduc intr-o stare buna.

Vreau sa-mi cumpar altceva si as alege intre Terrano, Pajero sau Galoper, toate swb si nu neaparat in ordinea asta. Bugetul e undeva la 2500 de euro. Sunt constienet ca la banii astia nu iau luna de pe cer, dar as vrea o masina cat mai fiabila, capabila si cu costuri de intretinere cat mai mici. Am lecturat cat am putut de mult pe forum, dar ajutorul celor mai experimentati, care au avut si condus mai multe din masinile enumerate de mine ar fi binevenit si apreciat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfaturi achizitie 4x4

Eu as alege Pajero, mai ales ca am avut 3 bucati, cu conditia sa nu fie copt ! Votez cu el pentru ca are directia, grupul si planetarele fata mult mai rezistente decat Terrano. Ca un bonus la Pajero, te alegi si cu blocant pe spate ! :h5

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Eu as alege Pajero, mai ales ca am avut 3 bucati, cu conditia sa nu fie copt ! Votez cu el pentru ca are directia, grupul si planetarele fata mult mai rezistente decat Terrano. Ca un bonus la Pajero, te alegi si cu blocant pe spate ! :h5

Îți dau parțial dreptate : direcția este mai buna pe MK2 fata de R20. Totuși grupul fata și planetarele cred ca sunt mai robuste pe R20. Dif. Lock pe spate nu au toate Pajero.Terrano are dif LSD pe aproape toate pe spate. Nu ma pricep la motoarele de Pajero , totuși am auzit ca unele sunt problematice. Cele de pe Terrano (2,7 TD și ZD30) sunt fiabile și ușor de întreținut. Motorul 2,7 TD , consuma puțin, e destul de sprinten și are transmisie pe pinioane. O idee cred ca Pajero este mai spațios ( ma bazez numai pe viziune în spațiu nu pe date concrete sau măsurători :grin: ). În schimb Pajero va fi cu câteva sute pana la o mie de euro mai scump decât Terrano.

La Terrano intra 31 inch fără SL. La Pajero cred ca intra 32.

Cam asta știu eu. Nu as luat Galloper . As rămâne pe MK2 sau R20.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Teranno ok la prima vedere gasesti ma usor decat Pajero, eu ma tot uit prin anunturi si vad cum incet incet incep sa dispara anumite masini.Terrano parca este mai dichisit are destule dotari din cate vad si repet oferta este ma mare.

@Irod, au probleme cu rugina?

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Chiar ca ai de ce sa-ti para rau ca ai vandut acel Terrano pentru ca preturile masinilor a crescut si nu prea vad ce ti-ai putea lua "fiabil, capabil si cu costuri de intretinere mici"....si nici facut praf.

Un Pajero realmente bun, cu acte de RO, autoutilitara, cu cutie SuperSelect, etc este cel vandut de prietenul Shreck, dar e dublu fata de bugetul tau.

In banii astia, sa zici merci si de un Galloper care tot un Mitsubishi este la origine....

Galloper a avut amicul Cobra si "rupea gardu` cu el", deci nu vad de ce sa nu-l iei in calcul.

Link spre comentariu

@Irod, au probleme cu rugina?

Eu îți spun ce vad la ale noastre. A lu tata e din 1999 și e varza , cu praguri perforate , o aripa Fata care a ruginit pana la punctul de a cădea jos singura, pe lângă semnalizatoare de pe aripi și pe la chedere. Este foarte greu afectata. Masina aceasta si-a dus viata cam asa : un sfert în garaj restul afara.

Al meu este din 2004 , rugina are doar la ușă din spate , pe zona pe care culca chederul .

În rest nimic . Al meu a stat numai afara.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Multumesc mult de sfaturi, am ramas la Galloper .

Urmeaza sa-l vad, probez si apoi sa vi-l prezint. Sper sa am bafta, ca nu-mi e pe plac deloc sa schimb masini. De fiecare fieratanie in parte ma atasez cumva, pt ca odata cu loviturile de ciocan sau cheie pe care le incasez in degete cand le repar, investesc si altceva care ma face sa-mi para rau cand le vand.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare