gamis Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Cumpar/caut carcasa cuplaj original y 60 defect(spart) dar la care sa fie buna piesa centrala, pe care se pune cheia de 21 pentru a schimba pozitia pe lock sau auto. Tel. 0744595433 Editat Decembrie 20, 2016 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 ... am ... Nu stiu io cat sa cer ... Fa-mi o oferta , un schimb ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Cumpar/caut carcasa cuplaj original y 60 defect(spart) dar la care sa fie buna piesa centrala, pe care se pune cheia de 21 pentru a schimba pozitia pe lock sau auto. Tel. 0744595433 nu te mai chinui cu cuplajele originale, cumpara din cele manuale AVM, WARN etc ... Astea automate sunt firave ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Revin cu poza, piesa x-ata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Nu are nimeni? Nu o vreau gratis! :hlhttp://forum.club4x4.ro/images/smilies/help2.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Are @cos, scrie in postul 2 :h5 ...de cate ori le-am mai desfacut in padure sa le cuplez la loc :( Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 De actualitate. Dati un semn si poate am pe cineva care trece prin zona si va scap de grija lor. Tel. 0744595433 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 De actualitate. Dati un semn si poate am pe cineva care trece prin zona si va scap de grija lor. Tel. 0744595433 Daca nu te superi poti lasa si o adresa unde sa ti le aduca? Eventual si unde ti cheia de la usa ...si sa specifici clar si unde sa ti le lase ...sa nu cumva sa le lase aiurea ...sa calci pe ele cand intri in casa ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Am eu două bucăți funcționale .500 lei ambele DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 (editat) Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 <Am eu două bucăți funcționale 500 lei ambele> - Foarte bine ca ai poate trebuiesc cuiva, mie nu, sunt scumpe. Eu am luat cu 300 lei un set (in mintile lui si verificat pe masina) de rezerva pe langa cel care e pe masina si inca nu m-a dezamagit din 2013 cand am luat masina din Olanda. Cel la care am solicitat piesa l-am primit si as vre sa-l fac functional. Nu sunt disperat ca nu am ce pune pe masina, mai astept. Multumesc de amabilitate. Editat Ianuarie 14, 2017 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 (editat) Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Bre yonutz! ,,Nu" ma supar daca ceri adresa si ... bla,bla,bla. In speranta ca cineva are piesa si sa nu se deranjeze cu trimiterea ei, am dat nr. de tel. sa ma sune, mentionand localitatea si nr. de tel., ca poate am o cunostinta ce trece pe acolo si rezolva problema cu minim de deranj. Bre yonutz, observ ca, uneori, chiar daca nu ai nimic de spus concret la solicitarea unuia sau altuia, te apuci si mistocaresti(nesarat). Daca tu esti mai vechi pe aici, nu inseamna sa-i privesti pe ceilalti din pozitia pozei din avatar. Poate postarea ta se dorea a fi la sectiunea bancuri si nu am inteles eu,...ha ha ha! :grin: Editat Ianuarie 14, 2017 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Poate umorul meu uneori e putin mai negru decat ar trebui ... Ti-a dat si cos o varianta ...si colegul nenea... si colegul Luigi... la care tu ce ai raspuns? Dupa apari si cu bomboana de pe tort/coliva cum vrei sa o numesti ...am, nu imi trebuie dar imi trebuie ...:ha: Daca ma cotrobai bine cred ca am si eu un set ... :grin: Doar ca nu descompletez ...tot impreuna "la set" pleaca! Nu e vorba aici de mistocareala si nici de privit de sus in jos (n-am privit niciodata pe cineva asa ptr ca eu am doar 1.50 cu tot cu tocuri ...:ha:)... In toti anii care au trecut, am ajuns la o concluzie, fara suparare colegu, unii sa stii ca isi merita soarta. Ce intelegi tu mai departe de acilea ...e problema matale ... Eu am zis ... Hai sa ai o duminica placuta! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 (editat) Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 De actualitate. Dati un semn si poate am pe cineva care trece prin zona si va scap de grija lor. Tel. 0744595433 Colegul yonutz ti-a raspuns prin o satira pe care vad ca nu ti-ai insusit-o.Eu inteleg asa:ai cerut un ajutor si l-ai primit...tu mai mult daca tot ai cerut ajutor ai si pretentia rusinoasa sa ti le aduca cineva la nas,eventual sa iti lase si un bidon cu vin sa le uzi...pui problema de parca cineva ar muri de grija lor(nu cumva tu mori de grija lor?)si vrei tu sa-i ajuti sa scape de ele:uameni si sa le iei o povara mare de pe umeri. Concluzia mea este ca ai de primit...am si eu asa ceva dar astept un baiat cu bun simt sa i le donez. Intentia ta am inteles-o ca poate are cineva una si il ajuti sa nu mai faca un efort sa ti-o trimita dar exprimarea nu a fost tocmai...........ok Editat Ianuarie 15, 2017 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Ianuarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 De actualitate. Dati un semn si poate am pe cineva care trece prin zona si va scap de grija lor. Tel. 0744595433 Dati un semn(=tel.) si poate am pe cineva(=cunostinta) care trece prin zona(=vecinatatea celui care are piesa) si va scap de grija lor(=cunostinta, da banii pe piesa si ia piesa de la cel care o are disponibila). Ce e asa greu de inteles? Celor patru care mi-au raspuns le multumesc, pentru oferta si sugestii pertinente. Le-am raspuns pe privat sau in postare. Voi, yonutz si mai nou dulceanu bateti campii.:uameni Solicitarea ramane valabila! Editat Ianuarie 16, 2017 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Nu vreau sa intru in vreo polemica pentru ca nu are sens. In general cand mai multi oameni iti spun ca ai vopsea in cap, macar de curiozitate te uiti in oglinda. Ai inteles ideea noastra dar asa cum a zis si Ionel nu iti asumi exprimarea. Am verificat si eu camara, am doua seturi dar mi-au transmis ca se simt bine in continuare acolo deci nu le stric placerea ... Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Auzi bre, devii obositor ;) , zau ca daca aveam unul , ti-l dadeam pe gratis ... 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Februarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Solicitare valabila!:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 reducere de la 450 lei , las la 350 lei ... 2 buc pe stoc , cu inlocuire daca crezi ca ceea ce iti trimit nu e bun ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 reducere de la 450 lei , las la 350 lei ... 2 buc pe stoc , cu inlocuire daca crezi ca ceea ce iti trimit nu e bun ! Nu auzi bre ca daca vrei bani pe ele sunt scumpe? Asta e un anunt de cautare ...nu de cumparare ...ce nu ai inteles? :ha: Am vaga impresie ca odata cu gasirea mereleurilor astea or sa o gasesca si pe Elodia ... :ha: Tovarasu ..sa nu ne certi iar ca suntem offtopic ...si sa nu uiti sa ne multumesti ptr upul ...gratuit! :grin: Editat Februarie 6, 2017 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 Nu auzi bre ca daca vrei bani pe ele sunt scumpe? Asta e un anunt de cautare ...nu de cumparare ...ce nu ai inteles? :ha: Am vaga impresie ca odata cu gasirea mereleurilor astea or sa o gasesca si pe Elodia ... :ha: Tovarasu ..sa nu ne certi iar ca suntem offtopic ...si sa nu uiti sa ne multumesti ptr upul ...gratuit! :grin: ooooo, sorry daca am deranjat ..! Am inteles ... Le pun in magazie , rezerva proprie ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 up.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Aprilie 23, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2017 Re: Cumpar/caut cuplaj y 60 up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate