nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone s-a mai discutat subiectu dar : 1. Silverstonele sunt infioratoare pe asfalt , am 33" pe Vacaroiu si abia tin 80-90 km/h cu ele reechilibrate inainte de fiecare tura 2. Cu ziarelli (le am pe Brutus- Y60 cu motor 4,2 TDi si troleu mecanic) tin 120 km/h , anvelopele au deja 8 ani , nu mai trag in teren cum mergeau odata... Dar daca le voi inlocui , tot cu ziarelli ma combin 3. Te-ailacomit la niste gunoaie de jante intoarse cu flexu si aparatui de sudura, nu zic ca te-ai lacomit din cauza banilor, dar in loc sa cumperi 7Jx15 ce aveam pe stoc , matali nimib, BATMAN, BATMAN io vreaui 6J sa nu dejantez. Ia acu si trage ponoase mestere ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone s-a mai discutat subiectu dar : 1. Silverstonele sunt infioratoare pe asfalt , am 33" pe Vacaroiu si abia tin 80-90 km/h cu ele reechilibrate inainte de fiecare tura 2. Cu ziarelli (le am pe Brutus- Y60 cu motor 4,2 TDi si troleu mecanic) tin 120 km/h , anvelopele au deja 8 ani , nu mai trag in teren cum mergeau odata... Dar daca le voi inlocui , tot cu ziarelli ma combin 3. Te-ailacomit la niste gunoaie de jante intoarse cu flexu si aparatui de sudura, nu zic ca te-ai lacomit din cauza banilor, dar in loc sa cumperi 7Jx15 ce aveam pe stoc , matali nimib, BATMAN, BATMAN io vreaui 6J sa nu dejantez. Ia acu si trage ponoase mestere ... Nu e de la jante pe proba pe masina de echilibrat s-a facut asta deja... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Nu e de la jante pe proba pe masina de echilibrat s-a facut asta deja... echilibratu e una si fulaju jantei e alta. Masina de echilibrat nu iti rezolva problemele de fulaj. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eu nu am o parere tocmai buna despre Ziarelli (poate am avut eu ghinion). Am luat acum mai multi ani un set de la Sibiu de la Gabi Badea un set. Dupa un drum la Baia Mare dupa dus ...nu puteam sa beau apa ...se varsa pe mine ...la drumul de intors am stat pe bancheta de spate ... dupa o sticla de horinca ...ma simteam ca primul om pe Marte... :ha: ...Dupa acel drum, dupa doar cateva luni de exploatare ...le-am dat de pomana ...sa se mai chinuie si altii... :ha: Poate acum lucrurile s-au remediat ...cine stie, dar cu siguranta ala a fost de departe cel mai rau set de gume care le-am avut vreodata! LE ...jantele lui Razvan nu fuleaza ...au fost verificate de mine personal pe masina de echilibrat inainte si dupa procesul de intoarcere! Jantele alea au fost intoarse prin procesul prin care am mai intors cateva zeci de seturi si la aceeasi persoana (intorc jante doar la el tocmai din cauza nefolosirii flexului, le taie cu un cutit pe strung si al sudurilor, le sudeaza pe strung) ! Ma indoiesc ca problema lui e din cauza fularii jantelor! :wink: LLE ...mai bine niste gunoaie de jante OEM de otel decat niste jante chinezesti de tabla ...am tot niste "gunoaie" pe masina, taiate si sudate tot la nenea ala ...dar pe 16 ...n-am avut nici o problema pana acum si am avut si 36-uri pe ele. Editat Decembrie 21, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Apai daca musiu are 6j pe 15" ,ce discutam noi aici? :beat Poate cu presiune 3 sa poti merge decent pe asfalt. Poate? :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eu i-am zis sa puna alte anvelope pe 15 (chiar profil de strada) sa vada daca problema persista. Daca nu mai are aceasta problema atunci e clar ceva neregula cu anvelopele. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eu nu am o parere tocmai buna despre Ziarelli (poate am avut eu ghinion). Am luat acum mai multi ani un set de la Sibiu de la Gabi Badea un set. Dupa un drum la Baia Mare dupa dus ...nu puteam sa beau apa ...se varsa pe mine ...la drumul de intors am stat pe bancheta de spate ... dupa o sticla de horinca ...ma simteam ca primul om pe Marte... :ha: ...Dupa acel drum, dupa doar cateva luni de exploatare ...le-am dat de pomana ...sa se mai chinuie si altii... :ha: Poate acum lucrurile s-au remediat ...cine stie, dar cu siguranta ala a fost de departe cel mai rau set de gume care le-am avut vreodata! LE ...jantele lui Razvan nu fuleaza ...au fost verificate de mine personal pe masina de echilibrat inainte si dupa procesul de intoarcere! Jantele alea au fost intoarse prin procesul prin care am mai intors cateva zeci de seturi si la aceeasi persoana (intorc jante doar la el tocmai din cauza nefolosirii flexului, le taie cu un cutit pe strung si al sudurilor, le sudeaza pe strung) ! Ma indoiesc ca problema lui e din cauza fularii jantelor! :wink: tot de la Gabi am si eu, au mai bine de 8 ani de zile si peste 40.ooo km rulate pe asfalt, inca tin 120 km/h cu ele si nu mi-a zburat nici un crampon ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Va rog on topic! Asta e chiar culmea.. au inceput sa vorbeasca musterii/ abonatii uzuali de care trag la sufa prin padure... :ha1 Cobori in jos luceafar bland cu 35"-uri dezechilibrate...si spune care ar fi musterii pe care ii tragi prin padure??? Sunt on-topic,am pomenit de rotile tale...daca vrei sa rezolvi problema elegant si sa poti tine pasul cu mine te astept sa-ti sudez niste zbaturi pe jantele alea...:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eh, eu cand treceam de suta ...pupam icoanele ca Iordanescu ...si erau dimensiune standard ...(anvelopele ...ca icoanele erau acasa pe perete) :ha: Eh ...am eu asa un feeling ca domnu Razvan are oarece regrete ca a parasit sekta chinuitorilor/chinuitilor ...si ca pregateste asa o revenire in forta ... acum cauta motiv sa vanda Patrolul ... :ha1 Editat Decembrie 21, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Cobori in jos luceafar bland cu 35"-uri dezechilibrate...si spune care ar fi musterii pe care ii tragi prin padure??? Sunt on-topic,am pomenit de rotile tale...daca vrei sa rezolvi problema elegant si sa poti tine pasul cu mine te astept sa-ti sudez niste zbaturi pe jantele alea...:ha::ha: Medicamente ...Medicamente... nu mai lua compensate te rog ca nu sunt la fel de bune se pare ..:ha1 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Vezi,asta e cusurul tau...traiesti intr-o lume paralela si nu ancorat in realitatea dura a vietii...si devii agresiv...cand o sa reusesti tu sa ma tragi din fata pentru ca tu ai trecut si eu nu o sa pun 35"-uri pe def sau ii dau foc...dar pentru asta mai ai de echilibrat muuulte randuri de roti...ti-am promis ca o sa te las odata sa ma invingi dar Inca nu sunt pregatit. Moderatorii sa ia in calcul faptul ca suntem prieteni si asa ne distram noi,provocandu-ne mereu...nu ne certam dar ne mentinem in priza... Si sa vii sa-ti echilibrez rotile (on-topic).:ha1:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Vezi,asta e cusurul tau...traiesti intr-o lume paralela si nu ancorat in realitatea dura a vietii...si devii agresiv...cand o sa reusesti tu sa ma tragi din fata pentru ca tu ai trecut si eu nu o sa pun 35"-uri pe def sau ii dau foc...dar pentru asta mai ai de echilibrat muuulte randuri de roti...ti-am promis ca o sa te las odata sa ma invingi dar Inca nu sunt pregatit. Moderatorii sa ia in calcul faptul ca suntem prieteni si asa ne distram noi,provocandu-ne mereu...nu ne certam dar ne mentinem in priza... Si sa vii sa-ti echilibrez rotile (on-topic).:ha1:ha: Breee , voi cu LR-urile evoluati la grupa mica , cand puneti 33"pe masina va simtiti asemenea noua la 40"... Stai cuminte in banca matali ca o sa dai foc la cotetz DEFECTOR si apoi o sa iti prinzi "00"-le in menghina de oftica. Nu te baga in liga baietzilor cu roti mari ! ;). Ramai "civil" pe roti de bicicleta ....ca asa va sade bini ! Editat Decembrie 21, 2016 de nissan4x4 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Breee , voi cu LR-urile evoluati la grupa mica , cand puneti 33"pe masina va simtiti asemenea noua la 40"... Stai cuminte in banca matali ca o sa dai foc la cotetz DEFECTOR si apoi o sa iti prinzi "00"-le in menghina de oftica. Nu te baga in liga baietzilor cu roti mari ! ;). Ramai "civil" pe roti de bicicleta ....ca asa va sade bini ! :ha: :ha: :g Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Nea Luigi,cand te simti matali confortabil si pregatit de infrangere ia-ti ce Nissan vrei din curte,ia-l si pe Razvan sa te ajute si sa vorbeasca faptele...legendele Olimpului sau ale muntelui Fuji raman legende pana nu le verifici...miturile astea de suprematie eu ma straduiesc sa le demontez de ceva timp si mi-a cam iesit pasenta pana acum...asadar si prin urmare,echilibreaza rotile ca sa nu ai surprize din partea sectei paria a offroadului...si crede-ma,doar zbaturile va ajuta...:ha::banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Hai bre macar lasane si pe noi ne bucuram de ideea ca macar ... nu se strica sau se strica mai greu. Exceptie fiind momentul ala cand dai masina pe mana lui baubau. Atunci nici nu merge si se strica instant. Mai nou, la moda in offroad: "cu ce rulezi, tot cu iarba daia??" LE nam inteles niciodata la ce ajuta in padure la volan bautura si/sau drogurile... Editat Decembrie 21, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Breee , voi cu LR-urile evoluati la grupa mica , cand puneti 33"pe masina va simtiti asemenea noua la 40"... Stai cuminte in banca matali ca o sa dai foc la cotetz DEFECTOR si apoi o sa iti prinzi "00"-le in menghina de oftica. Nu te baga in liga baietzilor cu roti mari ! ;). Ramai "civil" pe roti de bicicleta ....ca asa va sade bini ! Off- topic: Bree Luigi, iar nu ai avut o zi buna, stai sa iti pun eu aici 2 filmulete sa vezi diferenta. Eu stiu de la tine ca ai vise umede cu LR-uri :) Cred ca aia rosie nu a trecut din cauza echilibrarii. :ha::ha::ha: Asta asa ca sa vedeti cum sta treaba cu sufa.:ha: @Razvane? Il pun si pe ala in 3 fire de patrunjel? :ha::ha: On-topic: @Razvan eu zic sa-i dai roatele lui Giorgica sa le puna la el sa vedem daca sunt aceleasi simptome. PS. Asta cred ca este cea mai rapida si ieftina solutie, mai vezi dupa ce variante mai sunt. Editat Decembrie 21, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eu cred ca ar trebui sa facem una dasta mixta sa lamurim cum stau lucrurile cu echilibrarea asta...:ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Off- topic: Bree Luigi, iar nu ai avut o zi buna, stai sa iti pun eu aici 2 filmulete sa vezi diferenta. Eu stiu de la tine ca ai vise umede cu LR-uri :) Cred ca aia rosie nu a trecut din cauza echilibrarii. :ha::ha::ha: Asta asa ca sa vedeti cum sta treaba cu sufa.:ha: @Razvane? Il pun si pe ala in 3 fire de patrunjel? :ha::ha: On-topic: @Razvan eu zic sa-i dai roatele lui Giorgica sa le puna la el sa vedem daca sunt aceleasi simptome. PS. Asta cred ca este cea mai rapida si ieftina solutie, mai vezi dupa ce variante mai sunt. Alex te rog eu nu ne mai intoxica pe toate forumurile cu acceasi postare in care eu trec primul si raman si apoi Florin incaleca urmele... nu de alta dar mai vede lumea neavenita si din neatentie isi ia Defectere! Ps. Radem glumim dar hai sa pastram tema va rog mult. Cu Georgeta am vb. Deja . nu are asa probleme existentiale cu Simexii... a ajuns cumva la un concunlimbaj... oricum ii faceau la fel si alea pe 16. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Nea Luigi,cand te simti matali confortabil si pregatit de infrangere ia-ti ce Nissan vrei din curte,ia-l si pe Razvan sa te ajute si sa vorbeasca faptele...legendele Olimpului sau ale muntelui Fuji raman legende pana nu le verifici...miturile astea de suprematie eu ma straduiesc sa le demontez de ceva timp si mi-a cam iesit pasenta pana acum...asadar si prin urmare,echilibreaza rotile ca sa nu ai surprize din partea sectei paria a offroadului...si crede-ma,doar zbaturile va ajuta...:ha::banana Da ce ar fi sa veniti voi cu LR-urile la o iesire, ca noi iesim aproape saptamanal...... Valea Doftanei ...aproape de casa si DN-eu. Puteti lasa platforma in Campina... ;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Vom veni cu siguranta...sa va echilibrati rotile pana atunci...la Def nu e cazul,merg si neechilibrate ca sunt standard.:ha::ha: L.E. Razvane,ce-ti mai place sa te tragi pe c...r...cu trei trolii...si daca ti-am incalecat urmele care e problema?? Auzi la el...Defector...echilibreaza-ti bre roatele alea,poate treci si tu...:ha::ha::ha: Editat Decembrie 22, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Vom veni cu siguranta...sa va echilibrati rotile pana atunci...la Def nu e cazul,merg si neechilibrate ca sunt standard.:ha::ha: Nici eu nu ma omor cu echilibrata ...ii mai dau din cand in cand cate un capac la copilot ...sa lase dracu bautura ...ca am venit la offroad nu stam la bar... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Nici eu nu ma omor cu echilibrata ...ii mai dau din cand in cand cate un capac la copilot ...sa lase dracu bautura ...ca am venit la offroad nu stam la bar... :ha: Si culmea, ai copilot sektant.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Razvanel dragule, ai echilibrat Nessan-ul? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Cauta 42"...:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone On topic please... Vrajeala ieftina si batul prin gard pe Valea Doftanei.. Pregatesc un traseu de vis ....in ianuarie dupa Calugareni sau inainte... Ca de obicei o sa va funditi..:ha: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate