sean70 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Am mai platit in viata lucruri scumpe dar care nu au meritat... La masina te referi,nu-i asa?:grin: Sa stii ca suferim in solidar cu tine...:h5 L.E. Majestuosule,fara tine si baliza ta de C.L.U. viata e pustiu...:banana Editat Decembrie 30, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone ce valiză de clu?... :oc http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone ..., for the f... sake dinescu, how many times do I have to spoil that to u , u fight with u'r self not .... , else ! God All Mighty ! Adeca , musca-i de varice vere ! Incapatanarea prosteasca .. Si perseverenta.. Stau la baza progresului...:h5 Editat Decembrie 30, 2016 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Procedura se numeste potrivire (matching). Se rezolva in general cu 2 repozitionari ale anvelopei pe janta. Depinde foarte mult de meserias, nu numai de masina de echilibrat. Dupa ce se vor mai toci crampoanele, va trebui refacuta operatiunea. Vad ca ba se vorbeste de gume, ba de versus japo-brit. Eu sunt cel de-al doilea Patrolist care iese cu trupa LROC, si mai zic odata: sunt senzationali bajetii:h5. Acuma ca toroape sau masini, fier sau aluminiu, diesel sau benzina - discutii vesnice, endless si cateodata useless pentru ca se derapeaza. Pana una-alta, confirm pentru iesirea din februarie, dar sa stabilim data din timp nu in scurt. L.E. 400 lei nu e mult deloc, este absolut rezonabil pentru lucrarile efectuate. Eu as fi estimat minim 600 Lei, matching 4 megaroti plus geometrie. Ingrijiti-va periodic cazanele si accesoriile, la ultima iesire troliul meu a refuzat sa mai produca lucru mecanic. Nu l-am bagat in seama de 3 ani si jumatate si s-a razbunat... Pregatiti toroapele, vine Geta sa va traga..:wink::banana:ha: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Minunat, Osana , Gica fu ' iluminat, mah n' auzi fa-ti o tara de loc de matanii- preferi visantion elisii ?- muta-le 're falcile la cojani si poate , poate , vorovim ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Auzi Razvane dar lista aia de o faci ptr ce este? Se dau cumva iar televizoare NEI? :ha: In alta ordine de idei, nu prea va vad eu pe voi sa dormiti doua nopti consecutiv in padure ...sau poate ca nu am inteles eu bine care e treaba cu intalnirea asta ...Daca tot se arunca pe acilea manusa dupa manusa ...sa fie cu sex total atunci nu doar asa un sejur la gradina zoologica sa vedem leii si tigrii dar de dupa gard... :ha: In ceea ce priveste invartirea anvelopei pe janta ...pana se "potriveste pe gauri" ... 200-250 lei e un pret mai mult decat corect dar fara echilibrat, operatiune pe care eu as indrazni sa o consider absolut inutila. Motivul e unul simplu ...la primul contact cu o clisa mai serioasa, plumbii de pe roata emigreaza fix in zacamantul din pamant ...si iar reiei procesul mult iubit ..."laba-lover" la volan ...:ha: Daca sunteti hotarati sa facem o treaba ...hai sa facem un Buzau sau chiar un Campulung... nu e spectaculos tare traseul sa-l scuipi in cap pala din autocarul din vale...dar e unul foarte tehnic, presarat pe alocuri de multe suspine. Si ca sa fie un all inclusive facem si un traseu de noapte de cateva ore asa ...dupa miezul noptii... ptr cunoscatori. Acolo se vede "meseria" si "ce poate fierul", nu doar sa dam din fund si masina se merga inainte dar cu spatele la vale. :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Minunat, Osana , Gica fu ' iluminat, mah n' auzi fa-ti o tara de loc de matanii- preferi visantion elisii ?- muta-le 're falcile la cojani si poate , poate , vorovim ! Ce fumezi? Vreau si eu.:ha::ha: Jur ca esti tare. :br Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Auzi Razvane dar lista aia de o faci ptr ce este? Se dau cumva iar televizoare NEI? :ha: In alta ordine de idei, nu prea va vad eu pe voi sa dormiti doua nopti consecutiv in padure ...sau poate ca nu am inteles eu bine care e treaba cu intalnirea asta ...Daca tot se arunca pe acilea manusa dupa manusa ...sa fie cu sex total atunci nu doar asa un sejur la gradina zoologica sa vedem leii si tigrii dar de dupa gard... :ha: In ceea ce priveste invartirea anvelopei pe janta ...pana se "potriveste pe gauri" ... 200-250 lei e un pret mai mult decat corect dar fara echilibrat, operatiune pe care eu as indrazni sa o consider absolut inutila. Motivul e unul simplu ...la primul contact cu o clisa mai serioasa, plumbii de pe roata emigreaza fix in zacamantul din pamant ...si iar reiei procesul mult iubit ..."laba-lover" la volan ...:ha: Daca sunteti hotarati sa facem o treaba ...hai sa facem un Buzau sau chiar un Campulung... nu e spectaculos tare traseul sa-l scuipi in cap pala din autocarul din vale...dar e unul foarte tehnic, presarat pe alocuri de multe suspine. Si ca sa fie un all inclusive facem si un traseu de noapte de cateva ore asa ...dupa miezul noptii... ptr cunoscatori. Acolo se vede "meseria" si "ce poate fierul", nu doar sa dam din fund si masina se merga inainte dar cu spatele la vale. :ha: Si eu sunt tot pentru Buzau. Eu propun sa facem iesirea la inceput de martie asa cum am spus la noi, 44 de pahare si off road. :) In februarie pe Valea Doftanei, nu mi se pare prea safe si cu mult smecleu, mai repede multa gheata si zapada. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Ce fumezi? Vreau si eu.:ha::ha: Jur ca esti tare. :br Mno , asta-i o noutate absoluta; ai voie sa fumezi , adica asa , in public, tu!!!??? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Ivane,vrei sa-i combini pe oamenii astia cu neassane la iesirea noastra de 44 de pahare?? Ce-i recomanda pentru asa ceva? Masini nu au,ficati nici atat i n afara de unele exceptii... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Si eu sunt tot pentru Buzau. Eu propun sa facem iesirea la inceput de martie asa cum am spus la noi, 44 de pahare si off road. :) In februarie pe Valea Doftanei, nu mi se pare prea safe si cu mult smecleu, mai repede multa gheata si zapada. Acu deja ti-ai dat foc la valiza, o sa apara Razvan si o sa-ti spuna ca te tragi pe cur si nu vii in februarie iar in martie cand e de dormit in padure doua nopti o sa spuna ca nu poate el ca are programul incarcat... sau ca i s-au dezechilibrat mintal iar Silverstoanele si trebuie sa le trimita la bai de relaxare ..:ha: La partea de pahare ma combin pana la un nivel... dar dupa covrigeala ... finut ...ca ...am grija de ficatul meu sa il pot omori incet si sigur cu altele ... :ha: Necurata treaba e asta cu televizoarele NEI... Sa nu ma treceti pe lista, am direct cheia de la magazie! :ha: Ca sa pui si nitele paie pe foc asa pana la prima statie sa tzie locomotiva calda...O stiti paia noua cu LR? Land Overzein! :grin: Mai am 3 ore si plec la munca ...iar ma prins ora 2.00 pe forum! :ha: Editat Decembrie 31, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Acu deja ti-ai dat foc la valiza, o sa apara Razvan si o sa-ti spuna ca te tragi pe cur si nu vii in februarie iar in martie cand e de dormit in padure doua nopti o sa spuna ca nu poate el ca are programul incarcat... sau ca i s-au dezechilibrat mintal iar Silverstoanele si trebuie sa le trimita la bai de relaxare ..:ha: La partea de pahare ma combin pana la un nivel... dar dupa covrigeala ... finut ...ca ...am grija de ficatul meu sa il pot omori incet si sigur cu altele ... :ha: Necurata treaba e asta cu televizoarele NEI... Sa nu ma treceti pe lista, am direct cheia de la magazie! :ha: Ca sa pui si nitele paie pe foc asa pana la prima statie sa tzie locomotiva calda...O stiti paia noua cu LR? Land Overzein! :grin: Mai am 3 ore si plec la munca ...iar ma prins ora 2.00 pe forum! :ha: Eu nu am spus ca merg in februarie, am fost trecut din oficiu:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Ivane,vrei sa-i combini pe oamenii astia cu neassane la iesirea noastra de 44 de pahare?? Ce-i recomanda pentru asa ceva? Masini nu au,ficati nici atat i n afara de unele exceptii... La locatia pentru 44 de pahare avem loc suficient, sper sa-i tina ficatul:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Sunt firavi fratemeleu,ai mila de ei ca facem fratricid degeaba...in domeniul asta chiar nu au calificare...ma rog,nu am curaj totusi sa consum clu dar la bauturi pentru oameni castigam cu siguranta...:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Daca e vorba de Bozioru ...ala e loc bantuit ...ultima data ne-am cam otravit nitel eu si un prieten ...si in drumul nostru spre ultima camera de la ultimul etaj unde ne-au cazat organizatorii am aruncat pe geam in curte toti bocancii care ne blocau drumul spre locul de odihna. Toata lumea a fost fericita dimineata cand s-a dat desteptarea ca deabia ii aruncasem si nu apucase sa ploua in ei. De aceea prefer natura ca si hotel-hostel-motel ca acolo nu mai avem apucaturi dastea de oras ...mai aruncam cate o petarda sub masina noaptea (mica dar rea), mai inodam cate o frana, mai imbracam in folie strech cate o masina sa nu raceasca, mai legam omu cu scotch de scaun sa nu cumva sa nu cada pe foc...chestii mult mai banale... Eh ...si nimic nu se compara cu dusul de dimineata ...ala care te "curata" total oricat de mult ai pacatuit noaptea ... :ha: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/12030968_1024162857613997_107696877_n%20modified_zpsztviwcbp.jpg Editat Decembrie 31, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Este epica treaba.... Si mintea populara a sintetizat intr-o singura propozitie o realitate totusi cruda dospita in haosul cerebral, cand cineva nu vrea sa faca ceva si se fundeste, si anume: va trageti pe cur ! Uitandu-ma si citind postarile...am zis ca gata ..Esperanto s-a materializat aici pe forum la Max... In amalgamul nevolnic lingvistic si in atmosfera incarcata de condens Bahic, ati respirat aer tare de la inaltimea ozonului din beci si am ajuns in martie si la Bozioru din nou pentru a 1000-mia oara. Sa se ocupe altcineva de lista cu televizoare Nei ca eu la Bozioru nu servesc. Si sa imi fie iertat... dar nu toti suntem neamuri de serpasi sa dormim in februarie sau martie la cort... Auguri! Scuze... Tanti auguri.. Editat Decembrie 31, 2016 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Mda, ia mai dal dracu de offroad ca nu e bun, cocleste creierul, hai mai bine sa o dam in ianuarie intro liniuta cinstita, corespunzatoare, in parcarea subterna de la mall, asta intre un sejur de shoping la sephora si unul de adulare al unei binemeritate cafele savurate la starbucks, sa nu cumva sa ne inghete outele si sa avem ce ciocni macar de Paste. Pastele cailor... V-am pupat din mers, daca se face ceva cu televizoarele astea NEI, sa ma anuntati si pe mine, constat cu tristete ca am pierdut cheia de la magazie. le ... poza aia e facuta undeva la sfarsit de septembrie, si din cate imi amintesc s-a lasat doar cu pacatele spalate nu si cu alte sechele Editat Decembrie 31, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Greu se mai echilibreaza niste roti! Poate se reuseste in 2016. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Greu se mai echilibreaza niste roti! Poate se reuseste in 2016. Da, mai are cateva ore si reuseste. :ha: Suna interesant varianta cu Valea Doftanei. :old:ft Mai dezbatem... La multi ani! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Majestuosule,fara tine si baliza ta de C.L.U. viata e pustiu...:banana Excelenta, nu mai am CLU, ultimul litru s-a pus la friptura de caprioara de Craciun:wink:, acuma's pe Ciuc la 0,33. Nici nu stiu daca sa ma agit sa mai fac rost pana la urmatoarea iesire, nu s-a bagat nimeni la motorina mea cinstita:sr, m-ati lasat singur cu ea, voi tot turnati aligote diluat:ha: Nush' cum sa mai tirez un butoias de castraveti, deja m-a intrebat cucoana si m-am facut ca am treaba:ha:. La Multi Ani, sa ne auzim/vedem sanatosi la anul, ca de versusuri, fiare, "alohol", friptane si muraturi ne-om ocupa noi corespunzator:h5. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Oricum a-ti da-o sau a-ti face, tot in pe tema "cine o are mai mare" mergeti......Motiv pentru care propun organizarea unui "debate" la Buzau sau oriunde (cu date precise).....astfel incat sa ostuim nevoile nosatre permanente ! Ma inscriu ca de obicei ca si participant, membru LROC, etc....... LA MULTI ANI ...2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Oricum a-ti da-o sau a-ti face, tot in pe tema "cine o are mai mare" mergeti......Motiv pentru care propun organizarea unui "debate" la Buzau sau oriunde (cu date precise).....astfel incat sa ostuim nevoile nosatre permanente ! Ma inscriu ca de obicei ca si participant, membru LROC, etc....... LA MULTI ANI ...2017 Da, da , da, membru LROC si participanta cu Mitshu. :ha::ha: Trebuie sa imi iau si eu o toyota . :) LA MULTI ANI 2017! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Razvane,aranjeaza masa de joc,voi fi la ea...oriunde...sa-ti iau potul ca de obicei. Giorgica bine ca ai golit rezervorul de clu...Innegrea portelanu' din gura...te iau tovaras la aligoteul nediluat. La multi ani frati de suferinta! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate