Yonutz Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Circula zvonul ca unii dintre voi s-au facut TIRISTI... Cica fac scoala pe TIR si dupa aia se urca pe LR (ce plm o insemnand aia nu stiu dar ma rog sa trecem peste):ha: Daca stau insa acum, dupa ce i-am dat ficatului una in fix in...splina (am mancat 200 de feluri de salata zilele astea teoretic vorbind, practic toate fiind pe baza de carne de porc) si ma gandesc la topicul lui Razvan ...e clar ca Silverstoanele alea au ramas atat neechilibrate cat si nerulate acum la cumpana dintre ani. Adica virgine. Asa sa ne asteptam sa apara targul de fete de la Frumusani spre centura... "Vand set virgine de 35" (cam babe nu? :ha:) ..."asigur proba cu cearceaful si confirm faptul ca sunt cam nebunatice, nu prea le place asfaltul, trag la pascut, ideal startup ptr un tanar dornic, puternic si nelinistit. Accept proba dar nu asigur prezervative!". :ha: In ceea ce priveste vesnica disputa ...Nissan-Toyota si invers...nu a ridicat nimeni problema LR. De ce, nu se stie. Probabil dintr-un sentiment de sincera compasiune ptr fratele british, mare fan de ceai cu lapte si cu biscuite. In incheiere (chiar daca ma simt ca Ceausescu trebuie sa o zic) va urez pe aceasta cale (acum dau dint-o mana si tastez doar cu una) ...parafrazandu-l pe conducatorul chel cu suvita, sa offroditi bine dragi confrati de suferinta si mai ales sa reparati bine ...ca oricum se strica iar. :ha: Dupa cum observati nu precizez vreo marca anume...fiecare sa-si preia locul cuvenit fara comentarii, da? ...:ha: Editat Decembrie 27, 2016 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Noi astia din secta LR (pentru cunoscatori :grin:) suntem orice altceva dar nu tristi...soarta fiind cruda cu noi am invatat sa facem haz de necaz...si de al nostru si de-al vostru...mai ales.:ha::ha: Esti un mare filozof, zau ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Rog un moderator sa faca curat si sa ramana topicul util.. asa cum cred ca ar fi ok. Multumesc anticipat.. Ps. Sectele LROC si NISSAN oricum sunt in concunlimbaj... restul e cancan.. mai stai cuminte cu cauciucurile tale strambe ... nu ne strica topicul ca ajungi la rubrica ARO ! ;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Noi astia din secta LR (pentru cunoscatori :grin:) suntem orice altceva dar nu tristi...soarta fiind cruda cu noi am invatat sa facem haz de necaz...si de al nostru si de-al vostru...mai ales.:ha::ha: ce e drept, e drept. :wink: se gasesc niste poze cam ciudate cu LR pe net... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Din cate stiu eu n-am ajuns asa departe cu iubirea pentru cazanele noastre...si nici nu ne pricepem sa gasim astfel de surse de inspiratie pe net...:ha::ha: Razvane,de ce esti paracios? Nu ne mai bagam in seama pe noul tau topic dar lasa-ne cu caterinca aici...:banana Editat Decembrie 28, 2016 de sean70 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone E lizibil ca sunteti nevorbiti intre voi.... De aceea propun elucidarea misterului, angoaselor si a latratului de dupa gard.... intr-o intalnire ludica de socializare... Intalnirea anuala LROC si Nissan Editia 1 2017. Locatia: PH. Valea Doftanei si/sau imprejurimi. Cazare: cat mai singuri, sa ne putem desfasura...cu gratar disponibil....dar si cu serviciu din partea lor. Amfitrion: Bobaru - nu am vorbit inca cu el.. Data: Organizare: vineri, sambata si duminica retur. Vineri pentru cine vrea: traseu scurt urcare pana in Orjogoaia sau pana la Crucea Bertei daca e ud rau. Vineri oebtru cine nu vrea: socializare cu papa si Bachus Sambata: traseu pentru toata ziua, cu gratar in gol alpin si hrana rece la pauze. Sambata seara: petrecere cu karaoke..si discutii probabil exhaustive despre care e mai buna... Totul poate suferi usoare modificicari si ajustari in functie de locatie si vreme. In functie de cati simpatizanti participanti se strang vorbim cu Bobaru sa alegem conditii decente de cazare. Sa va vad...daca va trageti pe c.. sau va organizati sa iasa ceva frumos... Distractia din cate va cunosc eu nu poate lipsi..:ha: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone lasa-i dom'le, nu vezi ca deja o dau la intoarsa, nu isi mai iubesc masinile asa mult. :ha: trec la patroale. in astea umbla vorba ca se baga doar bani :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone lasa-i dom'le, nu vezi ca deja o dau la intoarsa, nu isi mai iubesc masinile asa mult. :ha: trec la patroale. in astea umbla vorba ca se baga doar bani :grin: N-avem noi bani de Patroale...mergem cu troacele noastre ieftine si proaste...vin si Patroalele dupa noi...mai incet,mai in troliu...daca au roti neechilibrate...:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Orice zic ei Răzvane nu te necăji. Vorba unui consătean de al meu de pa la Cluj. "Nu e tina ca nămolul, nici masina ca Patrolu " . Măcar noi bagam banii în mașină , nu p**a ca în pozele de mai sus. Cred ca băieții aia din poze veneau de la off road și după ce au văzut performanta mașinilor din dotare le-au tot luat la fu**t. Ma bine troliere o data la 2 - 3 ieșiri decat roate de cărucior toate viata :ha:. Sincer sa fiu chiar nu ma doare mana sa apăs un butonel la telecomanda. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Off, off, si lui Razvan ii vine sa isi ia la maciuca patrolul dupa fiecare iesire, asta cand ii da rusine Defender-ul:ha::ha::ha: Sunt curios ce o sa faceti cand o sa vina ziua in care nu o sa mai aveti alta optiune decat roatele de la caruciorul de butelii.:ha::ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Orice zic ei Răzvane nu te necăji. Vorba unui consătean de al meu de pa la Cluj. "Nu e tina ca nămolul, nici masina ca Patrolu " . Măcar noi bagam banii în mașină , nu p**a ca în pozele de mai sus. Cred ca băieții aia din poze veneau de la off road și după ce au văzut performanta mașinilor din dotare le-au tot luat la fu**t. Ma bine troliere o data la 2 - 3 ieșiri decat roate de cărucior toate viata :ha:. Sincer sa fiu chiar nu ma doare mana sa apăs un butonel la telecomanda. Proverbul tau este stramosul proverbului care circula pe Apusului pe la nea Luigi...asa e la capitala,totul se inflameaza...:ha::ha: Ca bagati bani in Nissane este incontestabil...dar eu cred ca in pozele alea perverse sunt nissanisti care se razbuna cum pot si ei pe Land Rover...cand stapanii stau la un sprit...doamne,ce pasiuni perverse starneste marca asta...la iesirea planificata o sa-mi fac un capac la esapament ca sunteti periculosi in parcare...si la vale...:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Da ...cu ieseala asta e treaba ce sa zic ... Filmuletul de mai jos spune tot despre tentativa noastra de a incrucisa sectele sub o forma sau alta...cu adidasi albi, cu cizmele in masina si cu noroiul pana la genuche (nu ai cu cine ma, ce sa mai...) :ha: Atentie limbaj explicit (+18) Era vreo 1.30 cam asa ceva ...mergeam ata pe un traseu, exact asa cum ne arata navigatia care o inchisesem cu cateva ore inainte in torpedou in cautarea unei aventuri in noapte. Necunoscute si lungi sunt uneori caile Domnului mai ales ...noaptea! :ha: Si la multi ani ...cu sanatate! :h5 Editat Decembrie 29, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Va fi macel intalnirea asta...Razvane,in februarie sa fie...sau daca vrei sa nu ai probleme (de rusine :grin:) poti sa o faci in ianuarie ca nu vin,am si alte vicii... Eu ca eu dar am un prieten hotarat care vrea sa va dea scara de valori peste cap cu o foca batrana...si pariez pe el fara discutie...si castig.:ha::banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Va fi macel intalnirea asta...Razvane,in februarie sa fie...sau daca vrei sa nu ai probleme (de rusine :grin:) poti sa o faci in ianuarie ca nu vin,am si alte vicii... Eu ca eu dar am un prieten hotarat care vrea sa va dea scara de valori peste cap cu o foca batrana...si pariez pe el fara discutie...si castig.:ha::banana Pariaza tu cu cine vrei , numa sa stii ca aci te lupti cu masini de 2-3 t de fier. Nu facute din staniol de pe ciocolati sterpelite de la Mos CrAciun :ha:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Pai tocmai pe alea trei tone de fer ne bazam noi astia cu masini de halumina si roate de roaba...:banana PS Te bagi la pariuri? La ce cote vehiculati pe aici ne imbogatim noi astia cu roabele...:old Editat Decembrie 29, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone pariurile s-ar face in campionat, da' pe ce LR sa pariezi acolo ?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Bagati datele din februarie...in care vreti. Sunteti agitati ca Brifcorul in sticla... Pana in februarie ma duc sa fac traseele.. ca sa le avem in 2 variante uscat si ud. Sper doar sa nu incepeti sa va trageti pe c.. si sa veniti.. si lasati orgoliile.. mergem sa ne distram. Ps. In februarie o sa fie gata si sunca... Lista suna cam asa... 1. Sean/ Florin 2. Cosmin / Thx 3. Alexey 4. Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Eu vorbeam de foca rosie,dar nici thx-ul nu cred ca rateaza asa ceva...cu siguranta poti sa-l iei in calcul si pe bator...trebuie sa ne mobilizam,prevad ca veti fi nervosi dupa traseu...:ha::ha: Cu Nissan vii doar tu??:grin: Editat Decembrie 30, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Update: 1. Sean/ Florin- Defender 90 Carabinierul 2. Cosmin / Thx -Disco 1 Foca 3. Alexey Disco 1- Ivan 4. Adrian service - Disco 1 5. Adrian-Bator Disco 1 4. Razvan Patrol -Cherry Ps. Nu stiu Florine daca mai vin Nissanisti.. ar trebui .. eu unul nu pot sa trag atatea masini dupa mine.. si nici nu am atatea sufe...:wink::ha: Ps. 2 ar trebui un moderator sa faca curat si sa taie garagata intr-un topic nou numit Intalnirea LROC vs. NISSAN 2017. Editat Decembrie 30, 2016 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone S-a rezolvat la glina la Augusta la niste preturi piperate si dupa 5 ore de munca. Echilibrat si invartit fiecare anvelopa de mai multe ori pe jante pana a cerut cel mai putin. Cam 45 de minute de bucata... 2 bucati au cerut 200 de gr fiecare si celelate cate 350.. au ajuns pe spate. Am facut apoi tot acolo geometria. Patronul un tip priceput a stat cu mine si i-a supravegheat spunandu-mi ca incearca sa faca cat pot ei de bine dar e cam misiune imposibila. Rezultat: Masina ruleaza mult mult mai bine; au disparut tremuratul si vibratiile din volan. Totdata presiune e f importanta la 2.5 masina merge f. Bine sau cel putin a mea asa se simte bine pe asfalt. Ma voi gandi serios dupa ce uzez acest set daca mai imi cumpar Silverstone pe 15 sau o sa imi iau pe 16. Recomandare, daca va este permis si aveti nervi alegeti anvelopele pe care le cumparati dupa echilibrarea prealabila pe jante.. eubam 2 bune si 2 mai putin bune.. puteam sa am 4 bune... Sper sa fi fozst util topicul asta. Editat Decembrie 30, 2016 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone S-a rezolvat la glina la Augusta la niste preturi piperate si dupa 5 ore de munca. Echilibrat si invartit fiecare anvelopa de mai multe ori pe jante pana a cerut cel mai putin. Cam 45 de minute de bucata... 2 bucati au cerut 200 de gr fiecare si celelate cate 350.. au ajuns pe spate. Am facut apoi tot acolo geometria. Patronul un tip priceput a stat cu mine si i-a supravegheat spunandu-mi ca incearca sa faca cat pot ei de bine dar e cam misiune imposibila. Cat a costat toata distractia? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone 400 ron inclusiv atentia celui care a echilibrat si a celui care a facut geometria. Mie mi s-a parut scump asa cum am mai spus dar rezultatul este unul bun... Am mai platit in viata lucruri scumpe dar care nu au meritat... Aici am fost multumit! Editat Decembrie 30, 2016 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone ..., for the f... sake dinescu, how many times do I have to spoil that to u , u fight with u'r self not .... , else ! God All Mighty ! Adeca , musca-i de varice vere ! Editat Decembrie 30, 2016 de FELDGRAU BRONC Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) Re: Probleme echilibrat/rulat 35/11,5 R15 Silverstone Procedura se numeste potrivire (matching). Se rezolva in general cu 2 repozitionari ale anvelopei pe janta. Depinde foarte mult de meserias, nu numai de masina de echilibrat. Dupa ce se vor mai toci crampoanele, va trebui refacuta operatiunea. Vad ca ba se vorbeste de gume, ba de versus japo-brit. Eu sunt cel de-al doilea Patrolist care iese cu trupa LROC, si mai zic odata: sunt senzationali bajetii:h5. Acuma ca toroape sau masini, fier sau aluminiu, diesel sau benzina - discutii vesnice, endless si cateodata useless pentru ca se derapeaza. Pana una-alta, confirm pentru iesirea din februarie, dar sa stabilim data din timp nu in scurt. L.E. 400 lei nu e mult deloc, este absolut rezonabil pentru lucrarile efectuate. Eu as fi estimat minim 600 Lei, matching 4 megaroti plus geometrie. Ingrijiti-va periodic cazanele si accesoriile, la ultima iesire troliul meu a refuzat sa mai produca lucru mecanic. Nu l-am bagat in seama de 3 ani si jumatate si s-a razbunat... Editat Decembrie 30, 2016 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate