Vizitator koala Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: UNDE LE REPARAM? GATA ! ... topicul acesta se inchide si va rog sa nu deschideti altul, in aceeasi maniera ... va puteti injura si prin PM-uri, nu e cazul sa va balacariti in public ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: UNDE LE REPARAM? hai incepeti lista si nu va mai intepati! scuze dar nu m-am putut abtine! :sr najpa deficienta asta cu "abtinutul"... mai stau femeile de vorba cu tine?! "precocule"... @max: credeam ca numa' lumea buna se adunase aci,dintre "imperialisti",da' observ ca ai dar drumu' la toti frustratii... nu'l aduci si pe dedi?! sa fie formula completa! si eu care credeam ca am pierdut ceva,cat n-am mai intrat pe aici... :pr Asa e maestre, Suntem multi si prosti... :smb Ai dreptate, nu ai pierdut nimic. Da' totusi, ce cauti aici? De ce pe oricare din forumuri tu trebuie sa te certi cu cineva? :f1 Nu e cazul sa imi raspunzi. O sa te rugam sa ne scuzi ca te-am deranjat si ca am lasat toti frustratii pe forum. :al :al :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate