Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rugină pe interior

Vytara

Postări Recomandate

Va salut.Am si eu o problemă cu rugina in interiorul masinii Vitara mai exact deasupra rotilor spate in locul in care sunt pozitionate boxele pe spate.Locul este destul de îngust si nu prea pot face mare lucru să pot scăpa de rugină.S-a mai intâlnit careva cu această problemă si cum a procedat?O zi bună si vă mulțumesc! Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rugină pe interior

Vitara si rugina sunt sinonime :grin: Suc de flex si tinichigiu....

Mersi de sfat,dar problema e că locul respectiv este foarte îngust,incomod ca să poti lucra,mai ales cu in flex.Mă gândeam că poate există vreo solutie,ori vreun spray care odată aplicat să oprească evoluția rugini

Link spre comentariu

Da,da,da.Rugina aia este mica stai sa vezi cand te apuci sa o cureti,ai sa faci niste gauri de bagi pumnul prin ele.

Solutia este sa da-i banchetele jos ,mocheta,inlaturat rugina si pus tabla noua.Daca vrei sa-o repari mai superficial poti sa cureti rugina si sa o capacesti cu bucati de tabla(de preferat aluminiu)dupa ce in prealabil o da-i cu mastic pensulabil.Tabla o prinzi cu autoforante sau popnituri.Stai linistit 90% din vitare au rugina sub bancheta spate in dreptul pasajelor de la roti.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Da,da,da.Rugina aia este mica stai sa vezi cand te apuci sa o cureti,ai sa faci niste gauri de bagi pumnul prin ele.

Solutia este sa da-i banchetele jos ,mocheta,inlaturat rugina si pus tabla noua.Daca vrei sa-o repari mai superficial poti sa cureti rugina si sa o capacesti cu bucati de tabla(de preferat aluminiu)dupa ce in prealabil o da-i cu mastic pensulabil.Tabla o prinzi cu autoforante sau popnituri.Stai linistit 90% din vitare au rugina sub bancheta spate in dreptul pasajelor de la roti.

Mersi de sfat.Cel de la care am luat-o a reconditionato total dar au mai apărut cîteva pete de rugină ici colo.Pragurile sasiul podeaua nu are deloc rugină,doar acolo in interior unde am mentionat am văzut ceva pete de rugină si vreau să le elimina.Acum asteptăm primăvara cu căldura ei si o bag la revizie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare