avolocaru Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Vand cateva butelii de freon, capacitate 12l, sunt goale, folosite o singura data, sunt reincarcabile deci sunt groase in tabla, utile la... ce vreti voi. Pret 120 lei, ma gasiti aici sau la 0749221333. Cam asa arata: http://thumbnails117.imagebam.com/52231/c2d40e522306662.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Vand butelie freon (goala) Daca va e rusine cu ea goala, o imbracam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 (editat) Re: Vand butelie freon (goala) Ai idee daca se poate incarca cu gpl si folosi pentru camping? Filetul imi pare la fel ca la butelia normala de aragaz. Multumesc! Editat Mai 2, 2017 de Astral De unde naiba tot scoateti doi de i ...?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Aprilie 29, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Re: Vand butelie freon (goala) Dupa parerea mea da, butelia este groasa in tabla este de tip reincarcabil deci suporta cicuri repetate de incarcare-descarcare iar presiunea freonului intr-o astfel de butelie poate depasi 30 bar. Eu vreau sa-mi pun una pentru compresorul din masina. Din pacate eu nu-mi pot asuma o raspundere in sens intrebarii tale, fiecare este liber sa decida, eu o vand ca butelie de freon si pot doar sa garantez ca sunt in stare foarte buna pentru ca au fost folosite doar o singura data. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Re: Vand butelie freon (goala) Dupa parerea mea da, butelia este groasa in tabla este de tip reincarcabil deci suporta cicuri repetate de incarcare-descarcare iar presiunea freonului intr-o astfel de butelie poate depasi 30 bar. Eu vreau sa-mi pun una pentru compresorul din masina. Din pacate eu nu-mi pot asuma o raspundere in sens intrebarii tale, fiecare este liber sa decida, eu o vand ca butelie de freon si pot doar sa garantez ca sunt in stare foarte buna pentru ca au fost folosite doar o singura data. Numai bine! Multumesc pentru raspuns. Ai dreptate nu merita riscul. P.S. Astral ai dreptate, corect e cu un "i" infinitiv si perfect simplu cu un "i". Parca era forumul de 4x4 nu de gramatica sa imi atragi atentia public. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: Vand butelie freon (goala) de cel putin trei ani folosesc asa ceva cu gpl pentru frigiderul din masina,trebuie doar o reductie pentru filete! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: Vand butelie freon (goala) Merci! mai sunt disponibile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate