V Dima V Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 salutare la toți ! felicitări cu sărbătorile de iarnă ! Încep istoria de la început... pe 16.10.2015 procurată, primul an de exploatare nu a arătat nici un capriciu, am schimbat numai uleiurile din motor si sistema de răcire, placuțele de frînă spate și ceva pe puntea față, de vreo 3 luni am observat că motorul singur își mărea turațiile, dar problema se inlătură cu schimbarea manjetelor ! Dar în urmă cu 2 luni sa început coșmarul! La o depășire a apărut un sunet la motor, am depistat vizual ca avea scurgeri de ulei la a 3 duză, după ce am fost la service sa depistat 2 prezoane rupte la arborele de distribuție și celelalte slăbite, sa rezolvat cu înlocuirea prezoanelor și garniturilor corespunzătoare și adăugarea a 4 l de ulei . după reparație sau observat scurgeri de motorină ! Dar nam ajuns la meșteri , cu o zi înainte de a ajunge la medici mașina a luat foc :fr2:fr2:fr2:fr2 ! spre fericirea mea motorul sa oprit nu departe de o fîntînă ,medicii au constatat ca a luat foc din cauza senzorului de turații(lam înlocuit cu unul nou) însă medicii mau încredințat că nu se putea aprinde din cauza motorinei, senzorul a luat foc în partea stîngă dar pompa de înaltă presiune se află în dreapta! și iarăși mau încredințat că scurgeri nus! mam decis de sinestătător sa depistez problema acumulării murdarii la pompa de înaltă presiune! după o zi de lucru și un sac de nervi am depistat sursa de scurgere ! dupa montarea și demontarea capacului de deasupra a pompei (ora 22.30) am observat scurgeri de motorina din cauza fisurii a capacului! fraților să înțeleg ca numai dezmembrările mă pot ajuta... căci soția mă dă pe mine la dezmembrări! P.S istoria a fost prezentată foarte succint ! mai am de schimbat și rulmenții puntea spate care iam gasiti la Iași cu 90 euro bucata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V Dima V Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Re: pompa de înaltă presiune 3.1 wj 2000 Salutare! Poate ma ajută cine, am căutat pe la dezmembrări pe la noi și pînă cînd nimic, am nevoie de capacul de la pompa de inaltă presiune ! Că de nu sunt gata și săo sudez ! :ang2:ang2:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V Dima V Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: pompa de înaltă presiune 3.1 wj 2000 Salutare! Poate ma ajută cine, am căutat pe la dezmembrări pe la noi și pînă cînd nimic, am nevoie de capacul de la pompa de inaltă presiune ! Că de nu sunt gata și săo sudez ! :ang2:ang2:ang2 Salut la toți. Sa rezolvat problema:al:al:al am gasit la Chişinău la un centru specializat de pompe Boch capacul defect, tot de aci am procurat și chitul de reparație ... În caz că intilniti probleme în regiunea basarabeana vă puteți adresa pe adresa Petricani 204. Acum mia ramas să găsesc furtunurile pentru turbo căci la mine sunt cam găurite. Capac - 200 lei md Chitul de reparații- 200 lei md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: pompa de înaltă presiune 3.1 wj 2000 Salutari Sa nu te superi pentru ca nu ai primit raspunsuri . Dupa toate prezentarile tale cu mare greu am inteles si eu despre ce era vorba . Pe tine te iert pentru gramatica:old (ai motive:grin::grin: ) . E bine ca ai reusit sa rezolvi problemele . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V Dima V Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Re: pompa de înaltă presiune 3.1 wj 2000 Seara buna ! :grin: nu sunt eu tipul care să se supere ! Problema s-a rezolvat pe jumate , am intilnit o mare problema la reglaj, caci nimeni din cei de pe forum care au scris ca au schimbat singuri chitul de reparatie la pompa de inalta presiune , n-au descris și micul moment dar foarte iMportant"REGLAJUL" , Îmi asum eu responsabilitatea de a explica... aceasta am s-o fac mîine și cu niște foto, astăzi vreau să felicit pe toți cu venirea noului an și vă doresc să vă adresați medicULUI cît mai puțin! LA MULȚI ANI prieteni!:4079862908: Editat Decembrie 31, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate