Razvan Dinescu Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Va salut m-am hotarat sa mai fac o ultima incercare si sa echilibrez si in alta parte decat la Delta 35-urile. Totodata as vrea sa reglez si geometria ca trage putin dreapta. Recomandari in Bucurestii Ilfov? Va multumesc anticipat Razvan. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Pana nu incepe garagata , daca nu reusesti , ai client ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Trebuie sa gasesti pe unii odihniti si receptivi, sa-ti puna rotile pe masina de tiruri :grin: si apoi cu plumbi cu adeziv tot de tiruri si plumbi clasici se rezolva (pe janta de aliaj, asta). Din pacate, un singur baiat am gasit sa-mi faca, dar a disparut si restul nu fac. Oricum, nu e de durata, ca uzura la simex nu e uniforma si trebuiesc reechilibrate destul de des si ajungem iar la problema de receptivitate. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Un pic offtopic pentru ca am dimensiune mult mai mica, chiar si asa multi nu au vrut sa le echilibreze (195.80.15 Insa Resapat), am avut insa noroc la Delta unde dupa vreo 2 ore nenea ala a reusit sa scoata niste gramaje destul de mici pentru fiecare roata asta insemnand ca la o singura roata a schimbat plumbii de cate 3-4 ori.Din cate am citit in partea cealalta parca ai fost si la Delta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. S-a rezolvat la glina la Augusta la niste preturi piperate si dupa 5 ore de munca. Echilibrat si invartit fiecare anvelopa de mai multe ori pe jante pana a cerut cel mai putin. Cam 45 de minute de bucata... 2 bucati au cerut 200 de gr fiecare si celelate cate 350.. au ajuns pe spate. Am facut apoi tot acolo geometria. Patronul un tip priceput a stat cu mine si i-a supravegheat spunandu-mi ca incearca sa faca cat pot ei de bine dar e cam misiune imposibila. Rezultat: Masina ruleaza mult mult mai bine; au disparut tremuratul si vibratiile din volan. Totdata presiune e f importanta la 2.5 masina merge f. Bine sau cel putin a mea asa se simte bine pe asfalt. Ma voi gandi serios dupa ce uzez acest set daca mai imi cumpar Silverstone pe 15 sau o sa imi iau pe 16. Recomandare, daca va este permis si aveti nervi alegeti anvelopele pe care le cumparati dupa echilibrarea prealabila pe jante.. eubam 2 bune si 2 mai putin bune.. puteam sa am 4 bune... Sper sa fi fozst util topicul asta. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Cu cat diametrul jentii este mai mare (16", 17"), cu atat se echilibreaza mai usor. Daca ai posibilitatea sa-ti alegi anvelopele, e bine sa o faci cu cantarul (mase cat mai apropiate). In cazul meu au fost reesapate, ceea ce face misiunea si mai grea :hl . La prima iesire, s-a frecat jeanta de bolovani si au cazut plumbii de pe margine :cr 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Mai crestine, tu chiar n-ai simtit ca Silverul nu fuleaza in teren , ca n-are nici- o treaba cu asfaltu, ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Mai crestine, tu chiar n-ai simtit ca Silverul nu fuleaza in teren , ca n-are nici- o treaba cu asfaltu, ? Ba am simtit si ce sa fac daca am 200 de km de asfalt pana la teren? Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. csf, ncsf... vrei platformă? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Re: Recomanare firma, atelier echilibrare Simex Silverstone 35 si reglare geometrie Bucuresti si Ilfov. Ca informatie ...vis-a-vis de Augusta ...mai sunt unii unde echilibrez eu ...stiu si ei care e treaba cu "roatili cu crampoane" ...preturile sunt de bun simt... eu nu merg la Augusta ca m-au facut cu capul odata la o geometrie ... au zis ca au facuto ...si de fapt n-au facut iar cand m-am intors (ca tocisem aiurea roata in 10.000km) ...mi-au spus ca geometria la masina aia nu se poate face ...macar au avut bunul simt si nu m-au taxat si a doua oara ...e bine sa fim pozitivi... pana la urma! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate