Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cip Tuning - supraincalzire motor

spurly

Postări Recomandate

Buna seara colegi, am achizitionat un cip tuning din Germania, cip tuning care se monteaza direct pe mufa OBD2, producatorul il da pe site pentru Nissan Patrol 2,8 tdi.

Mare diferenta de putere nu am simtit deocamdata insa la prima urcare mai lunga s-a supraincalzit motorul, poate fi o coincidenta sau ati mai auzit de astfel de cazuri?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cip Tuning - supraincalzire motor

RCG Race Cip Galaxy, sunt in general rewiuri bune si pe you tube si pe alte sait-uri.

io n-am vazut pentru motoare de 2,8 acolo....doar de 3,0

https://www.racechip.com/shop/nissan/patrol-gr-y61-1997-to-2013.html

Link spre comentariu

Nu prea exista Chip care sa faca ceva pe mufa de OBD. Aia e stricto monitorizare + diagnoza. Mai erau unii de vindeau "fuel-saving devices" pe OBD2 ... sau vestitele chip-uri VOLO (cei care au cochetat cu HOO stiu despre ce vorbesc) .... pure bullshit.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Intrebarea este daca este posibil ca de la asta sa se supraincalzeasca motorul, niciodata nici in cele mai grele chinuri nu mi-a trecut apa de jumate , este posibil ca motorul sa aiba alte arderi care sa duca la supraincalzire?

Acuma l-am dat jos si o sa testez aceeasi panta fara el ,ca sa elimin orice suspiciune.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat, pana la urma nu era de la cip, era termostatul care deschidea foarte tarziu, dupa 90 grade. Se pare ca a fost doar o coincidenta.

Da' se cunoaste ceva la putere sau e ceva neglijabil?

Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI !

Sa auzim de bine !!!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare