Max Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 La Patrol Y61 2,8 TD din 1999, ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? Se "pupa" cu pompa de injectie sau trebuie facute adaptari speciale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Re: Patrol Y61, ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? Asa trebuiesc schimbate si incuietorile de la usi pentru ca difera dantura cheii. ECU daca au aceeasi referinta nu e nicio problema. trebuie facute adaptari speciale? Pastrand cheia masinii trebuie sa ''cititi'' datele de pe imobilizatorul ei si apoi sa le puneti pe imobilizatorul de pe celalalt Patrol. Editat Decembrie 28, 2016 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Patrol Y61, ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? Salut max: Ca sa translatezi de pe o masina pe alta immo + cheie , trebuie sa muti si ECU care e imperecheat cu immo. Eu , spre exemplu, am un set de depanare rapida format dintr-un ECU + Immo + cip cheie lipit pe Immo. In felul asta pot sa deplasez orice Patrol in max 5 min de cand i-am deschis usa ( vorbesc de masinile imobilizate ca urmare a defectelor de nerecunoastere cheie sau ECU fail) Poti folosi cheia + cip + Immo pe ECU masinii , dar iti trebuie un tester de origine Nissan pt a seta Immo pe Ecu masinii, deci manevra asta o poti face numai in curtea unei reprezentante. Uite o procedura ca sa te poti deplasa la o reprezentanta: - desfaci carcasa de plastic a coloanei de volan - demontezi Immo de pe butucul cheii de contact si apoi il scoti din mufa - montezi noul Immo in mufa cu noua cheie lipita pe el - setezi noul immo cu testerul, pentru aceasa manevra ai nevoie de codul marcat pe eticheta de la Immo, daca nu are eticheta... la revedere ! - bagi cheia veche in contact, numai cu rol mecanic sipoti pleca acasa Exceptie de la aceasta regula o face numai masinile cu volan pe dreapta. Aceste masini au un alt protocol Immo si ECU europa nu le recunoaste . Nu m-am lamurit care e treaba cu ele si de ce nu isi "vorbesc" , dar avand in vedere ca e un segment destul de restrans de masini nu am acordat mare importanta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Patrol Y61, ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? Ideea era ca am un ECU plus cheie plus bobina imobilizatorului. Imi stau degeaba. As vrea sa le vand si eram curios daca sunt piese utile si vandabile. Auzisem o idee cum ca ECU nu merge daca nu e imperecheat cu pompa de injectie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Patrol Y61, ECU , imobilizatorul si cheia de contact pot fi montate de pe o masina pe alta? nuuuu, nu are nici o treba cu pompa de injectie din punct de verede al codarii , dar. trebuie sa se "pupe" ca varianta constructiva a masinii ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate