Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua veverita in Bucuresti

Noobius

Postări Recomandate

Dupa mult timp de cautat si strans bani am reusit sa-mi iau un Samurai :grin: Is obosit ca acum am venit cu el din Sibiu dar maine promit ca pun poze si dau mai multe detalii. Acum mai trebuie sa-l scot in teren sa invat sa-l conduc :grin:
Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noua veverita in Bucuresti

Acum detalii & poze: motorul e pe injectie, are 106.000km la bord, am luat-o gata inmatriculata si a costat 3600 euro. Testdrive-ul a fost pe langa Fantanele pe un drum forestier motiv pentru care e asa de murdara :grin:

http://i288.photobucket.com/albums/ll169/mdc_Noobius/2.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll169/mdc_Noobius/3.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll169/mdc_Noobius/4.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll169/mdc_Noobius/1.jpg

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt urari :grin: Acum ce nu pricep e ce naiba tre sa fac sa iau numere de Bucuresti pt ea. Am gasit pe mai multe siteuri ca trebuie sa am asa:

# Cerere tip

# Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar

# Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar

# Trei exemplare completate ale certificatului de radiere

# Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)

# Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar

# Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential

Dar am gasit pe altele ca trebuie sa platesc taxe de talon + numere la CEC plus alte chestii gen mers la RAR. Deci pana la urma cum e? Ma duc doar cu astea in Pipera sa iau alte numere sau trebuie platite si alte tampenii? Birocratia asta e absolut nebuna :F

Link spre comentariu

Pe langa astea iti mai trebuie certificat fiscal de la fostul propietar,cel care e trecut pe carte,nota de identificare de la rar,cu litere mici,pentru care trebuie sa iti faci programare,taxa talon,BCR sau CEC,taxa inmatriculare pe care o platesti la circa fiscala unde o iei in evidenta si tot acolo iti pune viza de luare in evidenta pe fisa de inmatriculare , asigurare RCA,copie BI de la fostul propietar si multi NERVI.In cazul in care am omis ceva rog sa fiu completat.

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt urari :grin: Acum ce nu pricep e ce naiba tre sa fac sa iau numere de Bucuresti pt ea. Am gasit pe mai multe siteuri ca trebuie sa am asa:

# Cerere tip

# Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar

# Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar

# Trei exemplare completate ale certificatului de radiere

# Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)

# Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar

# Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential

Dar am gasit pe altele ca trebuie sa platesc taxe de talon + numere la CEC plus alte chestii gen mers la RAR. Deci pana la urma cum e? Ma duc doar cu astea in Pipera sa iau alte numere sau trebuie platite si alte tampenii? Birocratia asta e absolut nebuna :F

In primul rand trebuie sa faci programare la rar pentru nota de identificare . Apoi mergi la fisc sa iei masina in evidenta ( ai nevoie de fisa cu stampila fisc Sibiu; certificat fiscal vanzator, contract sau factura, cartea de identitate a masinii, buletin cumparator, cerere de luare in evidenta. Fisa+certificat fiscal+cerere in original ... restul in copie.) Dupa ce ai facut si identificarea la rar , mergi la CEC sau BCR sa platesti taxa de certificat(talon) apoi cel mai indicat e sa mergi cu toate la un birou de acte unde pentru o suma mica o sa obtii un dosar de inmatriculare complet, inclusiv asig. RCA pe min. 6 luni . Apoi direct la ghiseu cu numerele vechi la tine.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare