Lombrea Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Salut! Sunt din Cluj si nu cunosc nici un mecanic care sa mai fi lucrat pe Terios. Am ceva probleme la motor si-mi consuma ulei. Imi puteti recomanda pe cineva? Merci! Editat Ianuarie 1, 2017 de Astral De unde naiba tot scoateti doi de i ...?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios Salut, teoretic orice mecanic care este mecanic si nu cizmar trebuie sa stie, un motor 1.3 injectie banuesc ca nu ai alta motorzare nu este ceva nemaivazut. Cat klometri are masina? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios 178000 :). Adica necunoscut. Am schimbat o data motorul pentru ca pe primul l-am inecat in apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios Si consuma asa mult ulei, ai masurat cumva? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios 1 litru la 1000km.motorul l-am cumparat cu factura, dar daca il schimb iar ma mai costa 800 de lei si tot un motor indoielnic am. Daca e sa-l fac macar stiu ca asta e bun si peste 3 luni nu platesc iar 800 un montaj de motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristisst Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios cam mult ulei papa. dar vezi sa nu ai cumva pierderi in special pe la semeringurile de la palier sau sus la capac. altfel e enorm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Caut mecanic pentru Terios Cotatia e intre 800 si 2000 de lei...acum ce-a fii. In 23 are programare la doctor. Asta e... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marcel Platon Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Buna ziua! Am cumparat un Daihatsu Terios din 2006, sunt din București și aș vrea mai întâi să ajung la un service care cunoaște acest tip de mașină, să îî facă o verificare amănunțită! Dacă știți unservice unde pot face aceste lucruri (diagnoză, verificare, etc) vă rog să îmi trimiteți un mesaj! Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate