Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sa vorbim despre bucsi si nu numai!

CraiovaDakarProject

Postări Recomandate

Asa, la o prima vedere, s-a descoperit ca trebuie schimbate;

-bucsile de la tiranti, fata si spate

-bucsile de la A frame

-crucea de la cardanul din fata, un simering de la acelasi cardan (FTC4939?)

-discuri de frana spate

Eu am descoperit un kit de bucsi de poliuretan, de la Paddock: http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVE ... ery_1.html

le stie cineva, le-a incercat?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator fender

Re: sa vorbim despre bucsi si nu numai!

Repsectivele bucsi de poliuretan sunt introduce recent pe piata de Britpart, cred ca in 2008. Sigur nu erau in oferta anul trecut. Asa ca nu cred sa poata spune cineva pe lumea asta ca sunt bune de ceva atata vreme cat nu s-a scurs suficient timp ca sa se poata trage vreo concluzie. Vezi ca, spre deosebire de acelasi kit in varianta "black", adica poliuretanul e negru la culoare, tot ai nevoie de presa sa le montezi (acolo unde e cazul), la fel ca si pe cele originale.

Dar de ce vrei sa pui altceva, mai ales ca esti pe suspensia standard? Nu de alta dar nu vad ce se poate reprosa bucsilor originale care sunt foarte bune, sunt testate si ras-testate. Daca te decizi sa ramai pe buscile originale, ai grija sa cumperi OE, adica Metalastik (care e trade mark Dunlop).

Link spre comentariu

Repsectivele bucsi de poliuretan sunt introduce recent pe piata de Britpart, cred ca in 2008. Sigur nu erau in oferta anul trecut. Asa ca nu cred sa poata spune cineva pe lumea asta ca sunt bune de ceva atata vreme cat nu s-a scurs suficient timp ca sa se poata trage vreo concluzie. .

...au aparut cam la jumatatea lui 2007 eu le am comandat in noiembrie 2007 dar nu am apucat sa le montez pe nici o masina ... :P

Link spre comentariu

Vizitator fender

Ce ai cumparat tu sunt bucsi de poliuretan furnizate de Deflex, tot asa, facute "special" pt. Paddocks. Nu vei mai gasi bucsi pe situl Deflex (erau in oferta online anul trecut) pentru ca au incetat sa le mai fabrice. De fapt, se pare ca Deflex a trecut printr-o procedura de faliment acum vreun an si ceva. Cert e ca dupa "ploaia" de la momentul falimentului a aparut o "ciuperca" numita Floflex care a continuat fabricarea bucsilor. Nu stiu cum de mai vinde Paddock asa ceva, ori a avut stoc mare, ori nu se cumpara (mai degraba) ori Floflex continua sa le faca pt. ei.

Mai sunt si alti producatori de bucsi de poliuretan (dintre cei care fac bucsi si pt. Land Rover): Polybush, Powerflex, Superflex, SuperPro, ....(cred ca mai sunt vreo 2 dar imi scapa). SuperPro, care e nume de brand al lui Fulcrum Suspensions, sunt ceva mai rasarite, macar baietii au ceva istorie si numai cu asta cu ocupa (suspensii).

Dar pe undeva ai dreptate, toate-s o apa si-un pamant ... Sfatul meu e sa ramai la bucsile originale si sa faci altceva cu setul ce l-ai cumparat, nu spun ce anume :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare