David 4x4 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 La multi ani domnilor.Am studiat tot ce tine de acest model,sincer imi place enorm,m-am indragostit iremediabil.In urma trecerii cu mare atentie peste postarile referitoare la GV 1.9DDIS ,nu am gasit raspunsurile pe care speram sa le aflu.Avind in vedere ca nu este un model creeat pt off road,inteleg de ce nu posesorii acestor minunate masini.nu se regasesc pe acest site.Eu nu vreau masina pt off road,o doresc pt ca este frumoasa si vreau s-o folosesc doar ca masina de casa si iesirile cotidiene in oras.Nu cunosc multe amanunte despre problemele specifice motorizarii,ma refer la fiabilitatea motorului de Renault pe o masina mai grea decit Meganul!Am inteles ca Egr-ul se infunda cam repejor si este scump!Dpf-ul este activ si nu este dr provenienta Renault,are o meteahna,se infunda repejor si nu reactioneaza eficient la regenerare!Sunt aceste defectiuni frecvente si specifice?Ambreiajul este ok?Stiu ca cuplarea reductorului se face electric in acelsi timp cu diferentialul central,sper ca nu sunt necazuri aici!Pt iesirile in " decor" folosesc cu mare drag Suzukina mea draga,Vitara din 1995,care ma duce departe in natura.Asadar,domnilor daca gasiti de cuviinta ajutati cu un sfat,un nelamurit.Va multumesc.Am apelat la experienta si cunostiintele voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Grand Vitara 1.9 DDIS anul 2006,sfaturi.va rog. EGR-ul si DPF-ul n-au de ce sa fie un impediment. Se pot anula dacă dau probleme încât să devină stresante. Dacă mașina vede preponderent oraș, e si normal sa se înfunde... măcar o dată pe săptămână o ieșire pe autostradă sau un drum mai lung sunt chiar recomandate pentru masinile care au aceste sisteme antipoluare... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Grand Vitara 1.9 DDIS anul 2006,sfaturi.va rog. Am fost posesorul uneia vreo 2 Ani. Ca si problema majora ce am avut cu ea...s-a topit fulia de la motor( are o parte cauciucata) si mi a aruncat cauciuc din acela peste tot pe acolo,inclusiv la cureaua de distributie si mi a sarit de la punct. Din fericire am oprit o la timp si nu s a stricat si altceva. Am inlocuit fulia si distributia si a fost ok apoi. In rest....este o masina destul de rigida si deloc confortabila la drumuri lungi ( din punctul meu de vedere confortul este ff important mai ales daca doar un suv) . Reductorul l am folosit doar de cateva ori iarna si nu au fost probleme cu el, dar in schimb este destul de joasa. Eu masina am folosit o pt o masina de familie, nu pt off dar pt mine nu a fost cea mai potrivita alegere. Repet nu am avut probleme majore cu ea, piesele ok la pret, dar o masina mai spre jeep decat spre suv....desi nici spre jeep n ar fi,dar in mod cert nici suv nu e :) daca intelegi ce vreau sa spun. Preferabil ar fi sa cauti pe cineva care are si sa te plimbi cu una cativa km, apoi sa te decizi. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David 4x4 Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Grand Vitara 1.9 DDIS anul 2006,sfaturi.va rog. EGR-ul si DPF-ul n-au de ce sa fie un impediment. Se pot anula dacă dau probleme încât să devină stresante. Dacă mașina vede preponderent oraș, e si normal sa se înfunde... măcar o dată pe săptămână o ieșire pe autostradă sau un drum mai lung sunt chiar recomandate pentru masinile care au aceste sisteme antipoluare... Multumesc.Este buna ideea referitoare la curatarea Supspi de recirculare,dar anularea Egr.ului si a Dpf-ului in mod cert duce la o crestere a consumului de carburant,apoi pierde norma de poluoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David 4x4 Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Grand Vitara 1.9 DDIS anul 2006,sfaturi.va rog. Am fost posesorul uneia vreo 2 Ani. Ca si problema majora ce am avut cu ea...s-a topit fulia de la motor( are o parte cauciucata) si mi a aruncat cauciuc din acela peste tot pe acolo,inclusiv la cureaua de distributie si mi a sarit de la punct. Din fericire am oprit o la timp si nu s a stricat si altceva. Am inlocuit fulia si distributia si a fost ok apoi. In rest....este o masina destul de rigida si deloc confortabila la drumuri lungi ( din punctul meu de vedere confortul este ff important mai ales daca doar un suv) . Reductorul l am folosit doar de cateva ori iarna si nu au fost probleme cu el, dar in schimb este destul de joasa. Eu masina am folosit o pt o masina de familie, nu pt off dar pt mine nu a fost cea mai potrivita alegere. Repet nu am avut probleme majore cu ea, piesele ok la pret, dar o masina mai spre jeep decat spre suv....desi nici spre jeep n ar fi,dar in mod cert nici suv nu e :) daca intelegi ce vreau sa spun. Preferabil ar fi sa cauti pe cineva care are si sa te plimbi cu una cativa km, apoi sa te decizi. Succes! Stimabile,trebuie sa recunosc ca m-ai pus pe ginduri ma refer la problema cu fulia,mai mult te felicit pt.prezenta de spirit ,evitind distrugerea mtorului.Referitor la confort,sincer nici nu mi-am imaginat ca nu este !Avind in vedere faptul ca ai condus aceasta masina,opiniile tale imi sunt de mare folos.O sa incerc sa gasesc o modalitate sa ma plimb cu o GV,sper sa nu fiu dezamagit,imi place mult.O sa caut posibilitatea de a cunoaste mai mult masina si poate eventuale precedente creeate de defectiunea fuliei.Iti multumesc pt.disponibilitatea si amabilitatea ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Grand Vitara 1.9 DDIS anul 2006,sfaturi.va rog. La multi ani domnilor.Am studiat tot ce tine de acest model,sincer imi place enorm,m-am indragostit iremediabil.In urma trecerii cu mare atentie peste postarile referitoare la GV 1.9DDIS ,nu am gasit raspunsurile pe care speram sa le aflu.Avind in vedere ca nu este un model creeat pt off road,inteleg de ce nu posesorii acestor minunate masini.nu se regasesc pe acest site.Eu nu vreau masina pt off road,o doresc pt ca este frumoasa si vreau s-o folosesc doar ca masina de casa si iesirile cotidiene in oras.Nu cunosc multe amanunte despre problemele specifice motorizarii,ma refer la fiabilitatea motorului de Renault pe o masina mai grea decit Meganul!Am inteles ca Egr-ul se infunda cam repejor si este scump!Dpf-ul este activ si nu este dr provenienta Renault,are o meteahna,se infunda repejor si nu reactioneaza eficient la regenerare!Sunt aceste defectiuni frecvente si specifice?Ambreiajul este ok?Stiu ca cuplarea reductorului se face electric in acelsi timp cu diferentialul central,sper ca nu sunt necazuri aici!Pt iesirile in " decor" folosesc cu mare drag Suzukina mea draga,Vitara din 1995,care ma duce departe in natura.Asadar,domnilor daca gasiti de cuviinta ajutati cu un sfat,un nelamurit.Va multumesc.Am apelat la experienta si cunostiintele voastre. Pana la urma ai renuntat? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate