Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accesorii JEEP

cristi 1

Postări Recomandate

Ma intereseaza daca stie cineva unde pot gasi urmatoarele accesorii pt un XJ :

- kit inaltare 4,5 "

- amortizoare pt kit-ul de mai sus

- anvelope BFG MT 33 x12,5x 15

- jante tabla 10,5x15

-bara fata cu suport troliu

- troliu pt 4-5000 kg

Eu am gasit pe quadratec dar sunt mai dificil de adus. Ma gandesc ca poate renteaza sa fie cumparate si din Romania dar nu am gasit nici un site complet si nici nu stiu daca are careva in stoc asa ceva, sau poate stiti pe cineva care a luat direct de la quadratec.

Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cumpar accesorii JEEP

Masina este fabricatie '92 , 4,0 high output, cutie automata.

Mai ma intereseaza kit-ul cu bucsile de poliuretan daca se potrivesc la toate sau sunt si acestea pe serii de fabricatie. Ramane valabila si problema cu cardanul . Nu stiu daca se gaseste ca si componenta originala sau trebuie facuta undeva intr-un atelier specializat.

Ieri am iesit pe niste dealuri pe langa Ploiesti respectiv de la Harsa spre Baltesti prin niste paduri.

Masina se comporta bine in conditiile in care a fost uscat. Motorul si transmisia functioneaza impecabil. Am incercat sa postez niste poze dar nu am reusit. O sa mai incerc.

Link spre comentariu

am cumparat de la ei , e destul de complicat trebuie sa ai pe cineva in state, si dureaza cam 1-2 luni , find destul de grele costa cam multisor transportul , eu am renuntatsa mai cumpar si lucrez cu o firma din germania care are preturi mai bune decat tot costul din state pana in romania.

am trimis un mail cu cererea ta , astept un raspuns de la ei.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator M715 Kaiser

pe fata are sigur dana 30 dar pe spate poate avea dana 35 SAU chrysler 8.25

Cea de a doua este mult mai rar intalnita dar este mult superioara 35'ului.

Fa o poza din spatele masinii ca sa vad capacul diferentialuluio bine si ti spun ce punte ai

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare