woodoo Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 La multi ani pe 2017!!! Poate anul acesta reusim sa ne organizam la o intalnire .... ceva gen Editia 1, Land Cruiser Fest 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Re: Club Toyota Landcruiser? O idee buna. Haide sa incercam sa gasim o data si un loc si mai departe o sa vina totul de la sine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Re: Club Toyota Landcruiser? Avand in vederere ca ar fi prima data cand ne intalnim in mod oficial cred ca ar fi bine sa ne intalnim undeva in centrul tarii pentru a fi mai lesne drumul pentru majoritatea eventualilor participanti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Re: Club Toyota Landcruiser? de acord toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Re: Club Toyota Landcruiser? Agnita, mai in centru de atat... :h5 Avem Toyota, deci ne bagam. Ce zici @blackufo ? :grin: Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Re: Club Toyota Landcruiser? Agnita suna bine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Haideti sa incercam sa stabilim si o data si sunt convins ca lucrurile vor merge mult mai usor dup-aia. Incercam intr-un weekend din mai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Eu as prefera in iulie-august sa fie mai cald noaptea ca sa pot sa vin cu intreaga familie..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Masina mea va fi in bucati probabil prima jumatate a anului. Si eu as prefera august poate chiar septembrie. don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition AGNITA exact in centru majoritatea avem concediu in luna august ,....... putini prin iulie ,dar nu cred ca m-as hazarda prea tare sa propun data 11 -13 august , loc ar fi si ptr. cei care prefera cortul si ptr.participanti mai sensibili si cred ca ar putea sa iasa ceva fain . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Avand in vedere ca e suficient de departe data incat sa poata participa oricine isi doreste, as zice sa ramana batut in cuie 11-13 august. Ce parere aveti? Deschidem o lista de participanti? Edited February 7, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition loc de joaca ptr cei mari este , IAR ptr. cei mici avem un fel de dumbrava minunata , va sprijinim cu ce putem ...asistenta tehnica,medicala si daca trebuie si juridica .totul depinde de d-voastra . Edited January 4, 2017 by Astral amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition deschidem lista asta odata sau doar gura e de noi toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition 1. M&m - HDJ80, AT-uri, troliu, fara cazare Edited January 6, 2017 by m&m Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition 1. M&m - HDJ80, AT-uri, troliu 2.perca felician - bj70 toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition 1. M&m - HDJ80, AT-uri, troliu 2. perca felician - bj70 3. blckufo & Cristian1 - KZJ95, troliu si MT amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition In legatura cu Agnita: Avem la dispozitie o pensiune cu 10 camere si cine a mai fost la editiile anterioare "Free Spirits Ride", avem locatia de la Saraturi, un loc mare, retras si excelent de camping dar din pacate, fara utilitati, gen dus... ideea este sa stam cazati la cort , unde facilitatile gen foc de tabara si eventual doi trei tantari sa completeze tabloul , dar in cel mai rau caz ...pensiunea ii aproape .depinde doar de voi. Cam asta este locatia de la Saraturi: Poza cu focul este proprietatea lui Razvan Loghin. Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Eu sunt pentru camping si foc de tabara, dar clar e bine sa fie si pensiune in zona pt cine vrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan95 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Daca se primesc si alte masini decat Toyote fac tot posibilul sa ajung si eu! :h5 Edited January 8, 2017 by Razvan95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Ma scuzati ca ma bag in seama pe acest topic dar as avea unele observatii...In primul rand trebuie ca cineva sa-si asume responsabilitatea organizarii acestui eveniment si sa nu faca excese de democratie ca nu iese nimic....data si locatia cu o oarecare aproximatie apoi...restul sunt detalii care se regleaza pe parcurs. Si nu vad de ce nu ar veni si proprietari de Hilux,Rav-uri sau alte Toyote 4x4... Noi astia cu Land Rovere am facut deja 6 intalniri anuale reusite si o pregatim pe a saptea...si vorbim de intalniri de peste 50 de masini...colegii care s-au ocupat de organizare (mariusg,teddy si altii) va pot ajuta cu siguranta,e pacat sa nu o faceti cum trebuie. Edited January 8, 2017 by sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Prezent si eu. Prefer o locatie cu posibilitate de cazare. Max - Toyota Landcruiser HJ61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Noi, v-am dat o idee in legatura cu locatia, este un loc central, se poate ajunge din orice colt al tarii, singura problema care persista inca de la primele evenimente FreeSpirits, este cazarea. Stim ca nu toata lumea vrea la cort. Noi (eu si blackufo) putem asigura traseele pentru orice Toyota 4x4 si locul de la Saraturi + cabana pentru curent electric, mai mult de atat, este peste puterile noastre... Vrem sa iasa treaba buna si nu este nici o problema daca doriti o alta locatie cu mai multe resurse. :wink: Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition Cred că în primul rând ar trebui sa ne hotărâm la o data care să rămână fixa.......După să vedem cam cine ar veni și cine ar dori cazare.....Și aba după să găsim o locație centrală care să corespundă cerințelor... 1. Max_HJ61_x pers-1 cam 2. Wodoo_HDJ80_3 pers- 1cam Link to comment Share on other sites More sharing options...
perca_felician Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition nimic concret pana acum? toyota bj 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZULU Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Re: Land Cruiser Fest 2017 - First edition 1. M&m - HDJ80, AT-uri, troliu 2. perca felician - bj70 3. blckufo & Cristian1 - KZJ95, troliu si MT Cred că în primul rând ar trebui sa ne hotărâm la o data care să rămână fixa.......După să vedem cam cine ar veni și cine ar dori cazare.....Și aba după să găsim o locație centrală care să corespundă cerințelor... 1. Max_HJ61_x pers-1 cam 2. Wodoo_HDJ80_3 pers- 1cam @woodoo din greșeală ai omis primi trei înscriși, am refăcut tabelul și am zis că este păcat să ratez așa ceva, motiv pentru care m-am înscris 1. M&M - HDJ80, AT-uri, troliu 2. perca felician - bj70 3. blckufo & Cristian1 - KZJ95, troliu si MT 4. Max HJ61 x pers-1 cam 5. Wodoo HDJ80 3 pers- 1cam 6. ZULU KZJ 70 - 1 cam. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts