alin-jeep Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Se vinde : -caroseria in stare buna dar cu mici lipsuri -sasiul -are putina rugina -actele de Bulgaria pret 800 euro tel 0744394934 sau whatsapp :h5 Editat Ianuarie 4, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y 60 scurt incomplet eu sunt interesat ... o sa te sun ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y 60 scurt incomplet Alin :) Patrol nu ma intereseaza nu mai vreau:D:D:D da ma intreseaza aia verde de langa sasiu ca arata a Niva:):):) la aia care e pretul si starea cotetului?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y 60 scurt incomplet Alin :) Patrol nu ma intereseaza nu mai vreau:D:D:D da ma intreseaza aia verde de langa sasiu ca arata a Niva:):):) la aia care e pretul si starea cotetului?:) Aia nu e de vanzare . E a unui client mai vechi de-al meu. In fiecare an baga in ea echivalentul unei Nive :ha: ia calculeaza si vezi ce pret ar avea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Re: Vand Nissan Patrol Y 60 scurt incomplet Aia nu e de vanzare . E a unui client mai vechi de-al meu. In fiecare an baga in ea echivalentul unei Nive :ha: ia calculeaza si vezi ce pret ar avea :grin: :):):) Alin pai tu mie imi zici:) ca am avut si eu una care acum e la alt coleg :) da cand ne mai vedem mi se face asa un dor de rusoaica incat ma tot tenteaza sa-mi mai iau un cotet :) apropos, nu conteaza cati bani baga in ea, an de an :) conteaza ca la vanzare daca o va vinde nu va lua pe ea mai mult de 2500 euro :):):) si asta in conditiile in care sunt la vanzare masini brici la banii astia:):):) eu stiu 2 amici care au doua de vanzare la acest nivel de pret :) scuze de offtopic Editat Ianuarie 5, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y 60 scurt incomplet S-a vandut caroseria . Raman la vanzare actele de Bulgaria -pret 250 euro :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate