Flaviu co Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Salut. Va rog ajutor cu privire la problema mea. Am cumparat un freelander din 2005 care nu are stantata seria de caroserie . Nu are alta serie, nu are nimic scris in locul respectiv. In rest corespunde tot cu fisa de la Rar adica serie motor, cutie viteza, grup spate, serii centuri siguranta, culoare vehicul si tepiterie. Sub parbriz are seria VIN care e ok. Masina este adusa din Anglia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander sigur nu are? [ATTACH=CONFIG]274138[/ATTACH] http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Trebuie sa cauti sub protectia termica de pe panoul pedalier in partea de sus, deasupra tevilor de AC, ca in poza. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Sigur 100/100 au cautat la RAR , au slefuit, nu sunt urme de prelucrare. Nici stikerul de pe stalpul usii nu il are ,dar nici nu se vede sa fi fost vreodata. Am citit pe site-ul RAR ului ca masinile din sau pentru USA ,Canada au o singura serie, cea care se vede prin parbriz care si eu o am . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Mai mult, masinile din UK au MOT(reviziile tehnice) . L-am scos si eu si este la zi cu tot mai putin primii 3 ani dupa data fabricatiei unde nu apare nimic. Sa fi fost in alta tara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Sigur 100/100 au cautat la RAR , au slefuit, nu sunt urme de prelucrare. Nici stikerul de pe stalpul usii nu il are ,dar nici nu se vede sa fi fost vreodata. Am citit pe site-ul RAR ului ca masinile din sau pentru USA ,Canada au o singura serie, cea care se vede prin parbriz care si eu o am . Astia de la RAR sunt mai speciali, toata seria Freelander are aceleasi caracteristici, uite si si VIN decoder sa afli daca a fost facut pentru alta zona http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87051-Freelander-1-VIN-decoder. Mai exista o varianta, masina este cumva convertita din RHD in LHD? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Astia de la RAR sunt mai speciali, toata seria Freelander are aceleasi caracteristici, uite si si VIN decoder sa afli daca a fost facut pentru alta zona http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87051-Freelander-1-VIN-decoder. Mai exista o varianta, masina este cumva convertita din RHD in LHD? Da. Eu am dus-o. Dar nu stiu cand a fost noua cum a fost. Da. Eu am dus-o. Dar nu stiu cand a fost noua cum a fost. Totul corespunde conform VIN decoder, mersi fain. Totusi nu are serie. Cand se falsifica se aplica o serie falsa ori de la alta masina dar sa nu aiba nimic.. Editat Februarie 12, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Da. Eu am dus-o. Dar nu stiu cand a fost noua cum a fost. D-aia nu are serie pe caroserie, in baza de date din UK sigur apare ca fiind LHD, daca e convertita la atelierele polonezilor aia sterg seria de pe caroserie. Totusi uita-te cu atentie daca nu cumva seria a fost acoperita sau a fost schimbat tot panoul pedalier cu unul de fabrica nemarcat. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander D-aia nu are serie pe caroserie, in baza de date din UK sigur apare ca fiind LHD, daca e convertita la atelierele polonezilor aia sterg seria de pe caroserie. Totusi uita-te cu atentie daca nu cumva seria a fost acoperita sau a fost schimbat tot panoul pedalier cu unul de fabrica nemarcat. Din UK a ajuns direct la mine ,volanul pe dreapta, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Daca nu găsești seria nu prea este bine, totuși caută cu atenție în zona respectivă , uită-te si după semne de reparații. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 (editat) Am gasit totusi urmatoarea chestie Reglementari privind omologarea vehiculelor. In absenta nr. de identificare poansonat, celelalte indicii regasite pe vehicul confirma identitatea acestuia(an fabricatie,cod si serie motor,succesiune culori,elemente specifice perioadei de fabricatie etc... Sper sa se rezolve si la mine, Bine de stiut pentru cei interesati. Problema rezolvata legal, masina inmatriculata , fara taxa bineinteles. La RAR m-au respins pt caseta de directie montata la Craiova si care nu era de Land Rover asa ca am schimbat-o cu una originala (volan pe stanga) care s-a potrivit fara nici o modificare. Acum totul e ok. Editat Februarie 12, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander de unde ai luat caseta de directie? si la ce pret? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) de unde ai luat caseta de directie? si la ce pret? multumesc Din Germania de la o dezmembrare cu 120 euro cu tot cu conducte , am avut drum pe acolo . Despre asta a fost problema. Editat Februarie 12, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander E frumoasa masina .Invidiosi aia de la RAR . si acum cu asta neagra ce faci? Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 (editat) E frumoasa masina .Invidiosi aia de la RAR . si acum cu asta neagra ce faci? O pastrez ca e masina mea de suflet Cu asta? Remarca cu englezul si americanul ce vrea sa fie? Adica ai impresia ca pozez masini de-a altora la mine in curte si vin pe forum sa ma laud cu masini de 2000 de euro? Editat Februarie 12, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander ''Remarca'' aia este o semnatura, nu o replica. Invata functiile forumului inainte sa faci afirmatii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander ''Remarca'' aia este o semnatura, nu o replica. Invata functiile forumului inainte sa faci afirmatii. Asa sa fie. Scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander ""Pai ce facusi mai nene ma "" zicea cineva Eu iti laud masina si tu arunci cu pietre. Englezul este R.Rover si americanul este Jeep..masinile mele din profilul de utilizator. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander ""Pai ce facusi mai nene ma "" zicea cineva Eu iti laud masina si tu arunci cu pietre. Englezul este R.Rover si americanul este Jeep..masinile mele din profilul de utilizator. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
InDang3r Postat Decembrie 27, 2017 Partajează Postat Decembrie 27, 2017 Re: Identificare caroserie Freelander Salut Flaviu, poti sa imi zici si mie te rog exact unde si cu cine ai rezolvat problema ? Eu am fix aceeasi masina, 2005 facelift 2 usi, tot adusa din anglia, facuta de pe dreapta pe stanga la craiova, nici la mine nu apare seria de la sasiu. Are in schimb in parbriz, pe usa, corespunde cu cartea, da m-a dat afara de la rar constanta si tulcea zicandu-mi clar ca fara seria stantata pe sasiu nu trec... unde si cum ai fost ? Nu pot sa mai circul nici cu numere rosii, masina merge impecabil si eu merg pe jos.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
InDang3r Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 (editat) Re: Identificare caroserie Freelander Am trecut de rar intr-un final.Seria tot nu mi-a poansonat-o nimeni. In cazul meu nu era nici seria de motor. Editat Februarie 6, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Re: Identificare caroserie Freelander Poate iti bate DaNA la usa... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Februarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 (editat) Re: Identificare caroserie Freelander Am trecut de rar intr-un final.Seria tot nu mi-a poansonato nimeni. In cazul meu nu era nici seria de motor. Ti-au mentionat pe cartea de identitate ca nu are serie masina? Daca nu o sa ai probleme la primul ITP La mine au trecut la mentiuni ca are seria poansonata iar inainte de serie si dupa au pus insemnele RAR tot poansonate. Editat Februarie 6, 2018 de Flaviu co Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate