Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duster versus BMW sau altele ..

CSGauto.ro
 Share

Recommended Posts

Re: Duster versus BMW sau altele ..

CSGauto.ro - erai cumva in 4x4 lock si ESP off? Asta e setarea maxima la Duster.

Duster vs Discovery

Duster KO2s + 2,5cm lift vs Duster Michelin AllSeasons OEMs + OEM Lift

http://i7.photobucket.com/albums/y256/Cain2/Pacific%20Storm/8_zpssrz6a1gs.jpg

http://i7.photobucket.com/albums/y256/Cain2/Pacific%20Storm/20170107_133846_zpsaftscaol.jpg

*Dusterul argintiu a fost pus pe liber si a fost tras 2 KM prin nameti.

Duster vs Bentley

Romanski Duster Russian Test = Surprizam Harasho

Edited by Cain

• 2 weeks later...

Da ESP OFF. Mai mult de atat se poate remapa si se obtine ceva mai multa putere la roata . Restul vine cu ajutorul fizicii care nu minte . 😆

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Fizica - te referi ca era BMWul mai greu si cu cai mai multi? iar Dusterul avea anvelope mai slabe all season si BMWul de iarna?

Nu stiam ca se poate schimba / remapa puterea la roata la Duster.

Edited by Cain

Fizica - te referi ca era BMWul mai greu si cu cai mai multi? iar Dusterul avea anvelope mai slabe all season si BMWul de iarna?

Nu stiam ca se poate schimba / remapa puterea la roata la Duster.

Da , gume de iarna pe Bmw si allseason pe Duster . Remapare pentru motor .

ReparatiiCardane.ro

Am o pofta sa ma arunc cu Y61 intr-o balta adanca de noroi , si ...sa ma scoata Duster !!!

Hai sa glumim ... un Patrol in balta adanca ... noroi ... acolo trebuie un Telemac de 12t ... cu Duster-ul facem 3 drumuri dupa bere !

ReparatiiCardane.ro

Am o pofta sa ma arunc cu Y61 intr-o balta adanca de noroi , si ...sa ma scoata Duster !!!

Te scoate dintr-o balta cu apa :) ... probabil pluteste pana la Y61... te urci in Duster pe geam, dupa care iese afara cu tine la vasle :) dar Y61 ramane in balta.

Sa nu amestecam categoria grea cu cea usoara :) fiecare are atuurile ei.

Legat de anvelope - Daca Dusterul avea anvelope de iarna pleca demult cu BMWul de acolo. Se vede din filmuletul cu zapada cat de slabe sunt allseasonurile la greutatea Duster.

Legat de remapare - Credeam ca te referi la remapare de ESP OFF. De motor stiam.

https://www.youtube.com/watch?v=G_0athNuIB0

[video=youtube;H3dsc-GwjBk]https://www.youtube.com/watch?v=H3dsc-GwjBk

Edited by Cain

nea Luigi :) esti carcotas :)

pai cum compare tu 2,6Tone la patrol cu 1,3 la Duster?:):):)

dar de scos ai rade da sa stii ca te scotea un Duster cu troliu calumea pe el

nu ai fi primul patrol sau mitubishi sau Toyota pe care il ajuta un Duster :) si sa stii ca nu e rusine:):):)

nea Luigi :) esti carcotas :)

pai cum compare tu 2,6Tone la patrol cu 1,3 la Duster?:):):)

dar de scos ai rade da sa stii ca te scotea un Duster cu troliu calumea pe el

nu ai fi primul patrol sau mitubishi sau Toyota pe care il ajuta un Duster :) si sa stii ca nu e rusine:):):)

Stiu eu ce vorbesc, abia astept sa ma tracteze un Duster, sa vad live imaginile cu Luis de Funes ce mergea numai cu jumatatea anterioara a masinii.

Tot citind la posturi, despre diverse masini (dustere, niva, vitara etc) am ajuns la concluzia ca o masina nu este ceea "ce poate" ci ceea "ce crede" proprietarul ca este , adica un fel de "care este" Vanghelian !

Pe acest principiu , beau un pahar de vin si uite cum Y61-ul meu a devenit naveta spatiala .....Vajjjjj......Fereste !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

:ha::ha::ha:

Luis de Funes cu jumatate de Citroen...:ha::ha:

Un Nissan bine infipt necesita 3 dustere ancorate bine din spate...plus troliul propriu.:grin:

PS

Nea Luigi,pe Land Rover nu l-ai bagat in enumerare pentru ca are sasiu?:ha:

Edited by sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Daca aveam si eu spatiu de parcat 2 masini sau macar ar fi mers sa merg la munca cu un Y61 nu imi luam Duster... tii minte cat de mult am vrut Toyota aia.

De fiecare data cand ma uit la supensiile Duster McPherson ma gandesc ca numai de 4x4 nu sunt... Asa ca nea Luigi nu mai intoarce si tu cutitu in rana ;)

Dar acu ca am luat un Duster am fost placut surprins ca poate si el un decet 4x4 la categoria fluture. Pluteste pe apa, merge 4x2 fara sa mai dea putere la roti spate, 4x4 e bunicel mai ales cu inaltare si KO2uri. Dusterul este surprinzator de captivant la condus pe asfalt sau in soft offroad.

Edited by Cain

:ha::ha::ha:

Luis de Funes cu jumatate de Citroen...:ha::ha:

Un Nissan bine infipt necesita 3 dustere ancorate bine din spate...plus troliul propriu.:grin:

PS

Nea Luigi,pe Land Rover nu l-ai bagat in enumerare pentru ca are sasiu?:ha:

La "cornieru" ala de sub scaune ii zici matali sasiu ? ;)

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Daaaa...sa inteleg ca m-am inselat...scuze,nu-s de meserie...o sa-l tai ca ma cam inghionteste plus ca mai fac un ban cinstit la fer...:ha::ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Nu am inteles niciodata de ce se tot aude suieratul ala la Duster, de zici ca zgarie cineva creta pe tabla...

Ceva detalii tehnice Duster

http://www.e-automobile.ro/categorie-transmisii/118-dacia-duster-4-x-4-tractiune-integrala.html

http://www.e-automobile.ro/images/articole/transmisii/duster-4wd/2_Dacia_Duster_4x4.jpg

Edited by Cain

Suierat.. fluierat ... se chinuie cu gazele-n evacuare ... Nu am inteles de ce nu au reusit o evacuare buna de cand a aparut numai solutii aiurea au avut .

La capitolul masini bune sau nu cred ca putem discuta 12'spe ani pe tema aceasta si tot unu-i cal altul magar .

O joaca nu poate decat sa te destinda si atunci te bucuri de fierul tau fie ca este unul de strada sau de extrem fie ca a costat 2000 sau 100000...

ReparatiiCardane.ro

Pai nu ne mai distram si noi ?

Ideea a plecat de la simplul fapt ca un coleg a impletit o sufa ... aici am pariat ca o putem rupe intre 2 masini .

.. si a iesit ... 😆 nu s-a rupt !

ReparatiiCardane.ro

Ce inseamna nationalismul romanesc ... face din Duster campion mondial ! Cand se incontreaza cu un autoturism cu tractiune spate e belea, nu ?!

Ideea este ca Dusterul este o masina 4x4 foarte capabila in comparatie cu orice 4x2, evident, dar as fi curios cum ar iesi la o comparatie cu un X-trail, Vitara, Outlander sau ASX, Rav4, sau orice alt SUV de aceeasi clasa. Personal cred ca ce poate Dusterul, contracandidatul va putea mai mult (conditie, cu gume identite).

• Like 1

Ce inseamna nationalismul romanesc ... face din Duster campion mondial !......

Iar vorbesti in necunostinta de cauza !

Spre deosebire de cele enumerate de tine, pe care nu le-am vazut pe la vreun concurs oficial de off-road, pe Duster l-am vazut, e adevarat preparat, dar nu din cale afara si toti cei care l-au vazut au fost surprinsi placut de cat si ce poate.

Si chiar si asa ? Care ar fi problema sa fim nationalisti ?!? Alte neamuri se grozavesc pentru toate basinile rasuflate doar pentru ca au iesit din curul vacii lor sterpe din grajd....

Ce inseamna nationalismul romanesc ... face din Duster campion mondial ! Cand se incontreaza cu un autoturism cu tractiune spate e belea, nu ?!

Ideea este ca Dusterul este o masina 4x4 foarte capabila in comparatie cu orice 4x2, evident, dar as fi curios cum ar iesi la o comparatie cu un X-trail, Vitara, Outlander sau ASX, Rav4, sau orice alt SUV de aceeasi clasa. Personal cred ca ce poate Dusterul, contracandidatul va putea mai mult (conditie, cu gume identite).

,,X-trail, Vitara, Outlander sau ASX, Rav4, sau orice alt SUV de aceeasi clasa., , "aceeasi clasa !!! ? utilaje total diferite ! nu iubesc eu ligheanul de Pitesti dar si ...x3lu ::: :ersa le compari !!!:1100643094::pl1

Edited by teo pes
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu

Iar vorbesti in necunostinta de cauza !

Spre deosebire de cele enumerate de tine, pe care nu le-am vazut pe la vreun concurs oficial de off-road, pe Duster l-am vazut, e adevarat preparat, dar nu din cale afara si toti cei care l-au vazut au fost surprinsi placut de cat si ce poate.

Si chiar si asa ? Care ar fi problema sa fim nationalisti ?!? Alte neamuri se grozavesc pentru toate basinile rasuflate doar pentru ca au iesit din curul vacii lor sterpe din grajd....

ar trebui sa facem diferenta intre nationalisti si patrioti

- patriotii se mandresc cu realizarile natiei

- nationalistii iti sparg direct dantura daca spui ceva impotriva natiei

Eu sunt din amandoua !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

ar trebui sa facem diferenta intre nationalisti si patrioti

- patriotii se mandresc cu realizarile natiei

- nationalistii iti sparg direct dantura daca spui ceva impotriva natiei

Eu sunt din amandoua !

Poate nu ai corega la tine cand ne om vedea ca ramai flamand !!!!:2dr

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use