Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Combaterea efectelor gerului asupra masinii

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: Gerul ,masuri de combatere

Grija mare cu aerotermele pe 12V provenienta china, am avut una, fire prea subtiri si prea lungi, daca o foloseam mai mult de 10-15 minute incepea sa topeasca izolatia cablului de alimentare, mufa de 12V ardea si ea, nu se putea tine mana nici pe plastic, d-apai pe lamelele de metal ce faceau conexiunea. Iar rezistenta din interior topea plasticul carcasei.. Nu avea nici un fel de protectie termica. Pe langa aceste probleme, daca exista cumva o problema la instalatia masinii ce alimenteaza priza 12V (mai ales la cele mai vechi sau la care s-a umblat), pot aparea si acolo topituri ale izolatiei firelor si alte chestii de astea..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred că este o idee prea buna sa dai pe parbrizul inghetat cu lichide calde. Pe vremuri dezghetam parbrizul la batrana Dacie, în fiecare dimineață, cu o sticla de apa calda până am reușit să-l fisurez.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Ar merge un bec mare, tiganie din targ aveam odata de 90W, acum ma joc cu o rezistenta gasita printr-o masina, are invelis ceramic si se incinge de o ia dracii, doar ca este cam scumpa COD Bosch 0 227 901 014

Faza cu becul tot de pe aici o stiu, puneau colegii in carcasa oglinzilor si rezulta oglinda cu incalzire.

http://www.onlinecarparts.co.uk/bosch-670422.html

Uscator 104 ron 12v 168 W http://www.ecamp.ro/produs/uscator-de-par-12-v/

Sunt rezistente ceramice royal de diferite puteri la preturi de cativa lei eu am de 3k3 20w si conectata la 12v se incinge foarte tare

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare