Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 El e Sami. Desi ne cunoastem de putin timp, Sami imi e foarte drag. Cineva l-a luat, probabil la plimbare si nu l-a mai adus. :uameni Nu credeam ca sunt atat de cautate Samuraiele.....Aveti grija de ale voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Adica ti l-au furat??? Ca nu am inteles. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Da, l-au furat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Pune si tu o serie de sasiu, motor, zi unde are o alunita un semn distinctiv ceva. Cine stie, poate apare pe undeva de vinzare pe bani putini (din moment ce e fara acte), si poate, poate apare de undeva. Nu-ti garanteaza mineni ca va fi asa, dar merita sa incerci. Vorba aia: numai cine nu incearca nu reuseste ... La politie ai anuntat furtul??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami JSA0SJ50000165802, mici probleme la semering, bucse schimbate recent, bara dreapta fata putin indoita..... nu stiu ce ar putea ajuta identificarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Am anuntat Politia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Hai, mai povesteste-ne. Cind l-au saltat??? De unde??? Cheile le mai ai, sau l-au luat cu totul??? Actele erau in bord??? Cita benzina mai era in el??? Poti asmuti politia sa ceara inregistrarile de la benzinariile din zona in perioada furtului. Poate descopera ceva. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Pune un anunt si aici: http://www.furturiauto.ro/index.php I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Marti seara l-am parcat unde obisnuiam, pe o strada luminata, langa o statie taxi. Dimineata urmatoare lipsea. Actele, cheile sunt la mine, in rezervor mai erau 10-15l benzina. Desi am fost intrebata de cativa necunoscuti cat consuma, cat am dat pe el, cum merge, nu credeam ca o masinuta din 1988 ar tenta atat de mult pe cineva. Este adevarat ca luni seara am vazut o masina cu nr. de Hunedoara care s-a oprit langa Sami, 3 baieti au coborat si au studiat-o cateva minute, dar am crezut ca sunt doar curiosi. E prima mea masina....mi-e draga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Este adevarat ca luni seara am vazut o masina cu nr. de Hunedoara care s-a oprit langa Sami, 3 baieti au coborat si au studiat-o cateva minute, dar am crezut ca sunt doar curiosi. Numar, culoare, marca, mai tii minte ceva??? Le-ai spus si militienilor de baietii aia ''curiosi''. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Le-am spus politistilor, dar nu am retinut numarul, cred ca era un VW sau Audi, inchis la culoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami Niste poze cu el nu mai ai??? Sa-l vedem din toate partile. Poate ai un model mai deosebit la jenti si sar in ochi la careva. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: sami astea sunt toate fotografiile cu Sami. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami :W suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami este nasol intradevar sunt cautate si din pacate traim in rominia mai grav este ca nu ne face nimeni casco si eu cred ca cei care l-au furat cel putin mai au unul la schimb si zace pe undeva printr-un garaj dezmembrat asta cred eu pt ca nimeni nu cred ca se risca cu o astfel de masina ma refer la valoare sau poate au una identica si atunci pune nr pe ea si circula asa pina la urmatoarea inspectie sincer imi pare rau pt ca faci un efort financiar sa o pui la punc si vin niste nenorociti si isi bat joc atit material cit si sufleteste :sr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami imi pare rau pentru tine mirela. Probabil o sa apara piese de schimb de vanzare. sau poate ai noroc sa-l gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami :pr1 de-as fi atat de norocoasa... M-am atasat de el.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami speranta moare ultima important este sa ai incredere dar nici macar nu ai avut alarma pe el sau trebuie sa intrebi prin zona de unde l-au furat poate cineva a vazut ceva sau cine stie de unde sare o informatie :uameni suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: sami Asa a disparut si prelata de pa al meu si cu toate ca amprentele se vedeau cu ochiul liber pe toata masina,politistilor le-a fost imposibil sa vada spunand ca sunt prea putin evidente...Sper sa ai noroc si sa-l recuperezi. Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: sami Sincer imi pare rau. Ma tot gandeam daca sa pun sau nu sistem de alarma...si in aceste conditii il voi pune. Parerea mea e ca cei care a u furat masina il vor dezmembra... Din pacate asta-i Romania. Sper ca vei gasi masinuta. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: sami Multumesc tuturor. Sper sa il gasesc pe Sami.....Daca nu sunt atat de norocoasa, la primavara imi cumpar altul - Sami2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: sami Bine ai venit :cl pacat ca s-a intamplat asa si nu vreau sa te descurajez dar poate pe Sami l-au dezmembrat deja, am notat seria de sasiu,poate poate il gasim undeva :hi :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: sami :pr1 de-as fi atat de norocoasa... M-am atasat de el.... m-a impresionat povestea ta si felul cum vorbesti despre Sami tau ca si cum ai vorbii de o persoana draga pe care ai pierdut-o;drept urmare daca nu o sa-ti recuperezi masina eu personal te pot ajuta cu 300 euro si cu transportul(daca o achizitionezi din germania) pt a-ti achizitiona alta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mirela Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: sami Chiar tin la Sami, e exact ce mi-am dorit, iar prietenii mi-au spus ca ne potrivim. Multumesc Alex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: sami Indiferent ca-l gasesti pe sami, sau o sa-l gasesti pe fratele lui geaman, ii fac cadou un sistem de alarma, cum am si eu pe masina. Poate mai putin senzorul antiridicare (pe care eu l-am anulat) ca imi tot dadea erori cind lasam masina in panta sau cu o parte ridicata pe o bordura. Oricum, are senzor perimetral (extern si intern) si tot isi face treaba. Mai are inca un senzor care detecteaza zgomotul interior. S-ar putea ca si asta sa dea erori in cazul masinilor cu softop, dar asta ramine de vazut. Bafta mare I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate