Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sami

Vizitator mirela

Postări Recomandate

Vizitator mirela
El e Sami. Desi ne cunoastem de putin timp, Sami imi e foarte drag. Cineva l-a luat, probabil la plimbare si nu l-a mai adus. :uameni Nu credeam ca sunt atat de cautate Samuraiele.....Aveti grija de ale voastre
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sami

Pune si tu o serie de sasiu, motor, zi unde are o alunita un semn distinctiv ceva. Cine stie, poate apare pe undeva de vinzare pe bani putini (din moment ce e fara acte), si poate, poate apare de undeva.

Nu-ti garanteaza mineni ca va fi asa, dar merita sa incerci. Vorba aia: numai cine nu incearca nu reuseste ...

La politie ai anuntat furtul???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator mirela

JSA0SJ50000165802, mici probleme la semering, bucse schimbate recent, bara dreapta fata putin indoita..... nu stiu ce ar putea ajuta identificarea

Link spre comentariu

Hai, mai povesteste-ne. Cind l-au saltat??? De unde??? Cheile le mai ai, sau l-au luat cu totul??? Actele erau in bord??? Cita benzina mai era in el??? Poti asmuti politia sa ceara inregistrarile de la benzinariile din zona in perioada furtului. Poate descopera ceva.

Link spre comentariu

Vizitator mirela

Marti seara l-am parcat unde obisnuiam, pe o strada luminata, langa o statie taxi. Dimineata urmatoare lipsea. Actele, cheile sunt la mine, in rezervor mai erau 10-15l benzina. Desi am fost intrebata de cativa necunoscuti cat consuma, cat am dat pe el, cum merge, nu credeam ca o masinuta din 1988 ar tenta atat de mult pe cineva. Este adevarat ca luni seara am vazut o masina cu nr. de Hunedoara care s-a oprit langa Sami, 3 baieti au coborat si au studiat-o cateva minute, dar am crezut ca sunt doar curiosi.

E prima mea masina....mi-e draga

Link spre comentariu

Este adevarat ca luni seara am vazut o masina cu nr. de Hunedoara care s-a oprit langa Sami, 3 baieti au coborat si au studiat-o cateva minute, dar am crezut ca sunt doar curiosi.

Numar, culoare, marca, mai tii minte ceva??? Le-ai spus si militienilor de baietii aia ''curiosi''.

Link spre comentariu

este nasol intradevar sunt cautate si din pacate traim in rominia mai grav este ca nu ne face nimeni casco si eu cred ca cei care l-au furat cel putin mai au unul la schimb si zace pe undeva printr-un garaj dezmembrat asta cred eu pt ca nimeni nu cred ca se risca cu o astfel de masina ma refer la valoare sau poate au una identica si atunci pune nr pe ea si circula asa pina la urmatoarea inspectie sincer imi pare rau pt ca faci un efort financiar sa o pui la punc si vin niste nenorociti si isi bat joc atit material cit si sufleteste :sr

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Sincer imi pare rau.

Ma tot gandeam daca sa pun sau nu sistem de alarma...si in aceste conditii il voi pune.

Parerea mea e ca cei care a u furat masina il vor dezmembra...

Din pacate asta-i Romania.

Sper ca vei gasi masinuta.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

:pr1 de-as fi atat de norocoasa... M-am atasat de el....

m-a impresionat povestea ta si felul cum vorbesti despre Sami tau ca si cum ai vorbii de o persoana draga pe care ai pierdut-o;drept urmare daca nu o sa-ti recuperezi masina eu personal te pot ajuta cu 300 euro si cu transportul(daca o achizitionezi din germania) pt a-ti achizitiona alta

Link spre comentariu

Indiferent ca-l gasesti pe sami, sau o sa-l gasesti pe fratele lui geaman, ii fac cadou un sistem de alarma, cum am si eu pe masina. Poate mai putin senzorul antiridicare (pe care eu l-am anulat) ca imi tot dadea erori cind lasam masina in panta sau cu o parte ridicata pe o bordura. Oricum, are senzor perimetral (extern si intern) si tot isi face treaba. Mai are inca un senzor care detecteaza zgomotul interior. S-ar putea ca si asta sa dea erori in cazul masinilor cu softop, dar asta ramine de vazut.

Bafta mare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare