Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sami

Vizitator mirela

Postări Recomandate

Vizitator mirela

Re: sami

Multumesc mult. Nu ma asteptam deloc la asemenea reactii. Am scris pe site ca sa avertizez iubitorii de Samuraie, dar nu credeam ca voi cunoaste oamenii asa sufletisti. Incredibil....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult. Nu ma asteptam deloc la asemenea reactii. Am scris pe site ca sa avertizez iubitorii de Samuraie, dar nu credeam ca voi cunoaste oamenii asa sufletisti. Incredibil....

e normal. e forum de sport cu masini. si ne iubim utilajele :) (stiu ca vorbesc pentru toti aici)

imi pare rau ca ai avut parte de asemenea experienta :( mi se pare sinistru... dar ce sa-i faci... masinile se fura, nu numai in romania

bafta, iti urez sa-l gasesti si :W

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am un prieten in Germania, are cetatenie germana si locuieste undeva in partea de sud, pe langa Stuttgart ... mai cauta si aduce in tara masini, contra unui comision modest ... il pot pune sa se uite si dupa un Samurai daca doresti, la Arad e relativ usor de adus ... a avut afaceri in Arad si stie orasul ...

Link spre comentariu

este unul in oradea de vinzare costa 2500 euro este inchis alb trebuie niste cauciucuri pe el din februarie 1991 in rest nu are rugina atit ca este non euro taxa 680 euro si 124.000 km am vrut eu sa-l iau daca vrei si te intereseaza vorbesc cu proprietara masina este adusa din italia si a avut doi proprietari asa retin de cind am vazut actele si pe lateral are ceva autocolante cu roz are si puntea fata blocabila de la roti

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Vizitator mirela

Deocamdata trebuie sa il achit pe Sami si sa pun bani deoparte. Doar prin ianuarie, februarie cred ca pot incepe sa il caut pe Sami2.

Numai oameni super faini sunt in clubul asta. Multumesc mult.

:)

Link spre comentariu

poate pina atunci cine stie ce se mai poate intimpla si gasesti unul mai nou sau poate pe sami 1.ori cum acesta de care vorbeam nu are pus pretul pe el sincer daca as fi avut bani il luam ca si mie imi sunt foarte dragi masinutele astea mici dar cu suflet mare :banana

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Bine ai venit in gasca de veverite :h5

Imi pare foarte rau pentru masina ta.Am vazut ca pozele cu ea sunt dintr-un parc de masini.

Daca parcul e din Arad sa nu fi pastrat baietii a doua chei sau sa le fi copiat si au venit sa-l ia inapoi.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Imi pare rau de veveritza ta:(( si pacat ca traim in romania cu niste oameni care nu merita sa traiasca dar nu avem ce sa le facem:(( parca legea tine cu ei nu cu noi:(( TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA 99% din TIMP

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare