korncata Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Salutare, am cumparat recent un land rover freelander motorul diesel XEDI - din 1998. Nu gasesc nicaieri informatia daca as putea schimba acest motor cu motorul diesel TD4, care inteleg ca este mai fiabil. Stie cineva daca se poate face, eventual ce implica pe langa schimbarea efectiva a motoarelor. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Schimbare motor 2.0 cu Td4? Ti-am mutat postarea aici, alta data nu te "infige" in topicuri care au alta tema.... cu raspuns la intrebarea ta sper ca vor veni altii ca din pacate eu nu pot sa te ajut, dar ma interesez si de aflu ceva revin NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Schimbare motor 2.0 cu Td4? Nu gasesc nicaieri informatia daca as putea schimba acest motor cu motorul diesel TD4, care inteleg ca este mai fiabil. De facut, se poate, dar ai nevoie de motor, cutie si tot cablajul general deoarece difera mufa de la calculator. In afara de asta, toata lucrarea trebuie facuta in service specializat. Cel mai sanatos (dpdv financiar) este sa lasi motorul actual, are mai putina electronica. Singurele griji sunt cureaua de distributie si racitorul de ulei. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate