ionutzZz_12e Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 (editat) salut, am inceput un nou proiect (prima masina de acest fel) si sper sa ma tin de el. el este noul meu prieten: nissan patrol y61 3.0 diesel 158cp 7locuri blocant spate (spre norocul meu si functional) ptietenul meu are deja ceva probleme dar sper ca impreuna o sa le rezolvam. am comandat deja: Bieleta antiruliu fata spate debimetru Ulei motor 10W40 MOTUL Synergie filtre ulei aer combustibil Editat Ianuarie 15, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: nou posesor de patrol y61 wellcome in the club ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzZz_12e Postat Ianuarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Re: nou posesor de patrol y61 wellcome in the club ! multumesc! momentan nu reusesc sa ii dau de cap, masina nu se accelereaza, nu are putere. miercuri vin piesele inclusiv debimetru. sper sa revin nu vesti bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Re: nou posesor de patrol y61 hmm, debitmetrul daca nu e original ...nu prea ai ce face cu el . Am cam incercat toate variantele pana acum si nu am gasit nimic comparabil. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate