Razvan Dinescu Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Primim... dar fara simex va fi cu.. adrenalina Va asteptam cu drag cine nu poate.. are posibilitatea sa parcheze.. si se inghesuie la copiloti.. in cele care pot si ne intoarcem la ele dupa.. nu e cu suparare.. Editat Ianuarie 27, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Re: Iarna pe deal Primiti si Toyote ??? De cand va steptam.... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Re: Iarna pe deal Recapitulare: 2 Patroale Daniel Alecu si cu mine, cu copiloti de elita... Dan Soare si Giorgel. 3 sau 4 Samuraie cred ca il mananca si pe Iulian.. cu Mini..sa iasa ....al doilea cu Hans si al treilea Iulika 0069si nu in ultimul rand Adb cu cel de-al patrulea 1 celebra Toyota cu Domnul Gigel la carma 1 Jeep reprezentat de Danciucu. 1 Jimny cu Remus Si un ultim Samurai cu Marian Chilianu direct la Alunis. Ne-am strans ceva....cam 10... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Recapitulare: 2 Patroale Daniel Alecu si cu mine, cu copiloti de elita... Dan Soare si Giorgel. 3 sau 4 Samuraie cred ca il mananca si pe Iulian.. cu Mini..sa iasa ....al doilea cu Hans si al treilea Iulika 0069si nu in ultimul rand Adb cu cel de-al patrulea 1 celebra Toyota cu Domnul Gigel la carma 1 Jeep reprezentat de Danciucu. 1 Jimny cu Remus Si un ultim Samurai cu Marian Chilianu direct la Alunis. Ne-am strans ceva....cam 10... Rectificare si inca un Jimny prietenul lui Danciucu.:x Deci 11:wink: facem bal.. Hrana rece la pachet... Va rog nu intarziati... la 8. 30 se pleaca de la Petrom fantana Miorita sus pe deal. Editat Ianuarie 28, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal incerc sa ajung si eu Razvan, sa fie 12 ca sa iasa perechile cum trebuie (una mica, una mare). Cu samuraiul incaltat si botit cu troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal incerc sa ajung si eu Razvan, sa fie 12 ca sa iasa perechile cum trebuie (una mica, una mare). Cu samuraiul incaltat si botit cu troliu. Te asteptam:wink: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Hrana rece la pachet... Haaaa? Cum hrana rece? Pai e nunta sau inmormantare? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Și eu votez tot pentru grătar!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Grătar până la capăt! Iar grătarul face și căldură ... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Vitejilor.... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Eu vin de la Pitești. Unde ne putem intersecta ? Blejoi , Plopeni ? XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Am ascultat [de] sfatul batranilor si am pregatit corespunzator utilajul :D. Ne vedem maine la 8:30; probabil ca nu va fi timp si de gratare, dar o sa iau oricum niste fripturi, sa fie.. ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal SIGUR ne facem timp și de un grătar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Haaaa? Cum hrana rece? Pai e nunta sau inmormantare? La hrana rece isi va cere padurea tributul! Have fun! :mici: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Eu vin de la Pitești. Unde ne putem intersecta ? Blejoi , Plopeni ? Vb la telefon te sunam cand plecam sau ma suni 0752105878 Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Eu vin de la Pitești. Unde ne putem intersecta ? Blejoi , Plopeni ?l La 9.45 la Campina la Omv vis-a -vis adica pana in Omv pe dreapta Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Vb la telefon te sunam cand plecam sau ma suni 0752105878 Având în vedere ora de plecare din București 8:30, eu am să fiu la Blejoi in jur de 9 la benzinărie. 0765220044 XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal l La 9.45 la Campina la Omv vis-a -vis adica pana in Omv pe dreapta OK . Așa rămâne XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Am o dilema ce sa iau tuica sau palinca ??? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Am o dilema ce sa iau tuica sau palinca ??? ce vrei tu dar sa fie de corcoduse ! 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal ce vrei tu dar sa fie de corcoduse ! Ambele de corcoduse sunt ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Am o dilema ce sa iau tuica sau palinca ??? Nenea Gigel va rog mult luati din ambele.. dar neaparat palinca.. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2017 Partajează Postat Ianuarie 28, 2017 Re: Iarna pe deal Palinca am mereu la mine ptr pompita de la parbriz sa nu inghete ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Re: Iarna pe deal Hai cu pozele. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal In primul rand, acest topic ar trebui trecut la 2017. Astazi s-a petrecut o iesire foarte frumoasa. Vremea superba: soare, iarna, padure inghetata. Traseul foarte bun pentru o astfel de manifestare, multumim Alin Musa! Compozitia participantilor: 1 toyota, 1 jeep, 2 nissan si.......... muuuuulte suzuki:ha:, n-am vazut niciodata atatea veverite impreuna:h5. In total cred ca au fost vreo 13-14 masini. Bobare, ne-ai lipsit:h5. Eu m-am simtit foarte bine, chiar mi-am reincarcat bateriile, va multumesc domnilor! Nu pot incheia fara sa dedic o poezie celui care m-a transportat si suportat astazi, @Razvan Dinescu! "Foaie verde de sofer sa traiasca dom' piper,:ha: sleaul nu ne-a rasturnat in reverse noi n-am bagat, ne-am c..at un pic pe noi dar am scapat amandoi, sa traiasca si patrolul care a ucis namolul, si stolul de veveritze unele au cam facut fitze, V8-ul pe grand cherokee te face sa belesti ochii, si-am pus-o si de-un gratar carnuri ca in galantar, porcarii, ciobanii, gainarii, tzatziki de la Bogdan @kali :h5 (sa ne traiesti fratioare, fa-te bine repede, te asteptam in teren, fara tine offroad-ul e pustiu:x) Hai gata, v-ajunge, poze n-am.:old Editat Ianuarie 29, 2017 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate