Razvan Dinescu Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal In primul rand, acest topic ar trebui trecut la 2017. Astazi s-a petrecut o iesire foarte frumoasa. Vremea superba: soare, iarna, padure inghetata. Traseul foarte bun pentru o astfel de manifestare, multumim Alin Musa! Compozitia participantilor: 1 toyota, 1 jeep, 2 nissan si.......... muuuuulte suzuki:ha:, n-am vazut niciodata atatea veverite impreuna:h5. In total cred ca au fost vreo 13-14 masini. Bobare, ne-ai lipsit:h5. Eu m-am simtit foarte bine, chiar mi-am reincarcat bateriile, va multumesc domnilor! Nu pot incheia fara sa dedic o poezie celui care m-a transportat si suportat astazi, @Razvan Dinescu! "Foaie verde de sofer sa traiasca dom' piper,:ha: sleaul nu ne-a rasturnat in reverse noi n-am bagat, ne-am c..at un pic pe noi dar am scapat amandoi, sa traiasca si patrolul care a ucis namolul, si stolul de veveritze unele au cam facut fitze, V8-ul pe grand cherokee te face sa belesti ochii, si-am pus-o si de-un gratar carnuri ca in galantar, porcarii, ciobanii, gainarii, tzatziki de la Bogdan @kali :h5 (sa ne traiesti fratioare, fa-te bine repede, te asteptam in teren, fara tine offroad-ul e pustiu:x) Hai gata, v-ajunge, poze n-am.:old Prieten drag... tu chiar m-ai crezut cand ti-am spus ca scriu poezii..??? Am facut-o ca sa scot nervul din tine si uite ce prolific esti Matale!! iti dedic si eu una in ritm iambic..cat de curand In alta ordine de idei fu frumos.. ne vedem next week, multumesc tuturor participantilor!! Poze nu am dar e plin pe facebook si eu nu stiu cum sa le iau de acolo sa le puna acilea..:al Editat Ianuarie 29, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Re: Iarna pe deal iti dedic si eu una in ritm iambic..cat de curand Sa-nteleg ca io compusei in ritm ditirambic, de vrei sa mi-o dai in iambic?:h5:ha: Breee...participantii da' azi...hai cu pozili si filmili....caci de nu si de ma voi scula, pre multi voi raspopi:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal poieților de poezie plini... :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Va asteptam cu drag si data viitoare si speram ca v-ati simtit bine :wink: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal A fost foarte frumos si cred ca toti ne-am simtit bine. Multumesc celor care s-au implicat. Nu stiu daca m-a filmat si pe mine cineva cand m-am dat cu spatele, dar e o senzatie pe care nu prea o vrei de 2 ori , desi unii au fost nevoiti, facandu-se patinoar maro acolo. Ca idee iata despre ce a fost vorba : Interesanta intalnirea: Editat Ianuarie 30, 2017 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal A fost foarte frumos si cred ca toti ne-am simtit bine. Multumesc celor care s-au implicat. Nu stiu daca m-a filmat si pe mine cineva cand m-am dat cu spatele, dar e o senzatie pe care nu prea o vrei de 2 ori , desi unii au fost nevoiti, facandu-se patinoar maro acolo. Ca idee iata despre ce a fost vorba : Adevarata partire maro, dar mai ales in pantalini dupa ce o coborai cu spatele. :) Editat Ianuarie 30, 2017 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Adevarata partire maro, dar mai ales in pantalini dupa ce o coborai cu spatele. :) Am luat-o si eu cu Patrolul.. ca am zis in sinea mea ca Patrolul urca lejer si am atacat-o in scarba... in 2000 de ture .. in varf a luat-o la vale pe la jumatatea pantei avem deja cred la 20 la ora..am mai albit putin ieri ... Dupa asta m-am bloat tot si a urcat Cherry fara sa sughite... Editat Ianuarie 30, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Pun si eu cateva poze (in curand si niste filmari). O intalnire reusita, cuminte, safe :). Ne-am simtit bine, mai vrem! :D Editat Ianuarie 30, 2017 de YCE ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal [ATTACH=CONFIG]275355[/ATTACH] Ati avut si o Grand Vitara ultimul model?...:al Ce evolueaza domne offroadul asta.. Editat Ianuarie 30, 2017 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Ati avut si o Grand Vitara ultimul model?...:al Ce evolueaza domne offroadul asta.. Doar pana acolo unde o vezi in poza... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Nu mai aveți și alte filmări cu panta maro? Cam intră la categoria studiu de caz (inclusiv de capacitatea de camuflare a pantalonilor în ton cu mediul....:grin:). Să vă fie de bine! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Nu mai aveți și alte filmări cu panta maro? Cam intră la categoria studiu de caz (inclusiv de capacitatea de camuflare a pantalonilor în ton cu mediul....:grin:). Să vă fie de bine! Ba ar trebui sa existe. Se simte ca lumea cand o ia magaoaia de Patrol la vale cu spatele, mai ales de pe scaunul copilotului. Noroc cu sleaul care te tinea ca pe un tobogan, altfel ar fi fost deranj mare. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal capacitatea de camuflare a pantalonilor în ton cu mediul....:grin:). ( si pe de alta parte am si scaune cu piele bej :banana ) Nu mai aveți și alte filmări cu panta maro? Cam intră la categoria studiu de caz Inca un caz similar: si apoi cu aplicarea metodei corecte: Aici 2 urcari scoala, asa se face, asa am facut si eu in final, dar din prostie :al XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Ba ar trebui sa existe. Se simte ca lumea cand o ia magaoaia de Patrol la vale cu spatele, mai ales de pe scaunul copilotului. Noroc cu sleaul care te tinea ca pe un tobogan, altfel ar fi fost deranj mare. Sa inteleg ca v-ati dat cu patrolul la vale pe sleau? Data viitoare Giorgele pui casca :))) TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Sa inteleg ca v-ati dat cu patrolul la vale pe sleau? Data viitoare Giorgele pui casca :))) Matalutza n-ai citit poezia ?!?!?:ha: Sau am criptat-o prea bine:grin::grin:. Patrolul curgea la vale exact cum scrie la carte ca se va intampla: cu motorul oprit si cu pedalele ambreiaj-frana calcate la podea.:wink: Am propus iesiri tematice pe langa Bucuresti pentru exersatul reflexelor in situatia data. Editat Ianuarie 30, 2017 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Matalutza n-ai citit poezia ?!?!?:ha: Sau am criptat-o prea bine:grin::grin:. Patrolul curgea la vale exact cum scrie la carte ca se va intampla: cu motorul oprit si cu pedalele ambreiaj-frana calcate la podea.:wink: Am propus iesiri tematice pe langa Bucuresti pentru exersatul reflexelor in situatia data. Si vine cineva? Astea sunt de exersat la groapa :) Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Iarna pe deal Si vine cineva? Astea sunt de exersat la groapa :) Decideţi profesorul, stabiliţi fondul clasei şi puneţi la avizier ordinul de adunare pentru PTAP. Dar repejor că dau ăştia cu soare şi strică ambientalul. Apropos, propun ca muzica să fie livrată de BigUrsu.... Cărnuri, jăratec şi ţipirig, de prin debarale.... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Decideţi profesorul, stabiliţi fondul clasei şi puneţi la avizier ordinul de adunare pentru PTAP. Dar repejor că dau ăştia cu soare şi strică ambientalul. Apropos, propun ca muzica să fie livrată de BigUrsu.... Cărnuri, jăratec şi ţipirig, de prin debarale.... Nu mai avem voie la celebra groapa.. am inteles ca e proprietate privata si vine politia in 5 minute dupa ce ne strangem.:wink::wink: Nu inteleg ce stricam ... ca e o groapa dar probabil accesul pana acolo ... il mai facem si pe terenul agricol al omului... Oricum pt. Derdelusul maron nu e semnificativ trainningul la groapa.... rampele fiind prea scurte..dar poti incerca chiar din vârf marsarier si si sa ridici piciorul imediat din ambreiaj..si vezi ce iese macar sa iti faci /formezi reflexul.. Pt . Senzatii tari si pt. cine vrea originalul iesim din nou in week-end..:grin: Editat Ianuarie 31, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Iarna pe deal Chiar a fost o iesire reusita, cu grele si usoare (urcarile), cu mici si mari (masinile), si carnati, si cefe, si piepti (toate pe gratar), oameni faini si multa voie buna. sper s-o repetam curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Iarna pe deal Pt . Senzatii tari si pt. cine vrea originalul iesim din nou in week-end..:grin: Sambata sau duminica? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Iarna pe deal Sambata sau duminica? Anuntam joi. Simex si troliu ar fi indicat. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Iarna pe deal Primiti si cu AT-uri si pneumatica? :B ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate