Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iarna pe deal

iulianul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Iarna pe deal

Intentionam sa iesim si in acest week-end...

Zona aceeasi, am inteles ca parte dintre participanti si-au manifestat dorinta de a face un traseu mai greu. ..zic sa le facem pe plac..:banana

Traseul de data trecuta a fost adaptat pentru ultima masina participanta si oricum zapada si gheata nu sunt ca noroiul..ceea ce s-a si vazut..

Va steptam cu un traseu frumos dar mai tehnic de aceasta data :wink:

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dă-mi o zonă în care ar trebui să se desfăşoare nebunia. Întrucât pentru mine-i mai lung un pic, aş vrea să văd ce opţiuni de culcat :grin: aş avea prin zonă.

În altă ordine de idei, ca să fiu sigur că pot participa, mâine trebuie să verific stocurile pentru schimbatul MT-urilor. Mă arde rău să mă alătur.....

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Dă-mi o zonă în care ar trebui să se desfăşoare nebunia. Întrucât pentru mine-i mai lung un pic, aş vrea să văd ce opţiuni de culcat :grin: aş avea prin zonă.

În altă ordine de idei, ca să fiu sigur că pot participa, mâine trebuie să verific stocurile pentru schimbatul MT-urilor. Mă arde rău să mă alătur.....

Brebu, Alunis, Valea Doftanei. Ai cazare in zona cacalau, daca ne strangem mai multi o facem de 2 zile....:al cu cazare cu papa ceva de vis...

Link spre comentariu

Razvan, desi nu imi era adresata, la aia cu "ultima masina participanta" m-am simtit, ca doar la mine n-a vrut ricsha si pe mine s-a pus sufa :))

jos palaria pentru cum s-au descurcat locomotivele pe urcari! arteziana de zapada se striga la un moment dat pe 16 :)

nu m-am invatat minte, mai vreau dar sa vad daca pot sa ma alatur si weekendul asta...

Link spre comentariu

Razvan, desi nu imi era adresata, la aia cu "ultima masina participanta" m-am simtit, ca doar la mine n-a vrut ricsha si pe mine s-a pus sufa :))

jos palaria pentru cum s-au descurcat locomotivele pe urcari! arteziana de zapada se striga la un moment dat pe 16 :)

nu m-am invatat minte, mai vreau dar sa vad daca pot sa ma alatur si weekendul asta...

Nu am nominalizat ...nici macar in gand chiar pe nimeni.... ne-am uitat asa repede la masini si la cati eram....destui ..si a rezulat .. traseul in cauza si iesirea... eu zic ca a fost super!

Nu facem de obicei concurs sau bascalie de cei care pot mai putin... astazi poti tu .....maine pot eu sa raman.... cel mai important cred eu este ca nu lasam pe nimeni in padure cati plecam tot atatia ne intoarcem!

O locomotiva mica ai avut si tu dar ai preferat sa te duci la adversari...:ha:

Esti bine venit oricand:wink: garantat traseul de sambata asta incercam sa fie si mai frumos si sa ajungem si in golul alpin.

Editat de Razvan Dinescu

Link spre comentariu

Filmul pus de tine Iulian se incheie asa cum am simtit eu toata intalnirea: toti am fost super oameni, oamenii au fost pe primul loc, apoi au venit masinile. sper sa ne vedem cat de curand la inca o ciufuleala de noroi :)

Link spre comentariu

Bravo baieti, frumoasa iesire...acum la urmatoarea iesire, sper sa pot participa si eu, daca ma primiti in gasca.

Ca si utilaj dispun de o Navara D40 - blocant fata-spate, troliu si simecsi.

new hobby - off road :cl
Link spre comentariu

Bravo baieti, frumoasa iesire...acum la urmatoarea iesire, sper sa pot participa si eu, daca ma primiti in gasca.

Ca si utilaj dispun de o Navara D40 - blocant fata-spate, troliu si simecsi.

Te asteptam la Petrom Fantana Miorita la ora 8.00 sambata.:wink:

Link spre comentariu

Salutări tuturor! Cu părere de rău, din cauză de schimbat priorități, n-am să pot ajunge la această întâlnire.

Să aveți parte de voie bună și experiențe frumoase!

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Adica te RE-TRAGI?

Iubire mica nu am ce face chiar nu pot...dar ne vedem curand stai linistita!!:wink:

Oricum imi era dor de tine.. te -ai dus la Cobrra in loc sa megi cu mine..saptamana trecuta.....:ha: e scuzabil .. oricum era ziua omului..:grin:

Editat de Razvan Dinescu

Link spre comentariu

te re tragi, te re tragi, prăduitorule....

mai este unul, Micuțu, care la fel, întărâtă lumea :ha:

Nu vorbesc / port dialog cu sectantii din LROC... doar ii trag la sufa!! atata stiu!

Link spre comentariu

Hai sa vedem cine ar merge:

-Adi din Ploiesti(mergioricrapa) cu mine copilot-Toyota cu de toate pe ea:grin:

-Hans cu Samurai superpregatit

.......

Lista e deschisa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare