Tiru Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Iarna pe deal Te asteptam la Petrom Fantana Miorita la ora 8.00 sambata.:wink: Multumesc, dar din pacate, desi m-am dat viteaz, au intervenit niste probleme si trebuie sa aman iesirea. :( new hobby - off road :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Iarna pe deal Cred ca am reusit sa imi aranjez programul astfel incat sa ma pot prezenta maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Iarna pe deal Miine ne vedem la ora 8 la Petrom Baneasa. Seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Iarna pe deal Distractie placuta baieti!!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Iarna pe deal Miine ne vedem la ora 8 la Petrom Baneasa. Balul printzeselor este la ora 8:30 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ninja2003 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Iarna pe deal Cateva fotografii de la iesirea de sambata. Vreme superba si un traseu pe masura. Multumim Iulian pentru track. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ninja2003 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Iarna pe deal Si cateva filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Iarna pe deal multumim pt poze, a fost inca o iesire frumoasa, Bobita (ca asa a fost botezat samuraiul meu de prieteni imediat ce l-am cumparat, ca e aerodinamic precum Bobcatul) a rupt namolu'n doua :)) sper s-o repetam curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudu1307 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Iarna pe deal ffff frumos 0723257448 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Duminica 19.02.2017 se re re re reediteaza poate ultima iesire de iarna inainte de marea deschidere de Primavara. Chiulangii din ocaziile trecute au o sansa de reabilitare.... acum..:ha: Echipa este aceeasi... Dan Soare Razvan Giorgel -copilot Daniel Alecu-copilot Liber la inscrieri... Plecare Petrom Miorita la ora 8.00 Vremea se anunta buna! Ca de obicei va rugam troliu functional si simex! Editat Februarie 15, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Iarna pe deal Distractie placuta domnilor, eu sunt pe meleaguri indepartate de data asta. Am incredere ca aveti grija unul de celalalt ca si pan acum si puneti poze dupa ce ajungeti cu totii acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Iarna pe deal Distractie placuta domnilor, eu sunt pe meleaguri indepartate de data asta. Am incredere ca aveti grija unul de celalalt ca si pan acum si puneti poze dupa ce ajungeti cu totii acasa. Ok ne vedem next time. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SelfieFun Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Iarna pe deal Faină ieșirea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Iarna pe deal Duminica 19.02.2017 se re re re reediteaza poate ultima iesire de iarna inainte de marea deschidere de Primavara. Chiulangii din ocaziile trecute au o sansa de reabilitare.... acum..:ha: Echipa este aceeasi... Dan Soare Razvan Giorgel -copilot Daniel Alecu-copilot Liber la inscrieri... Plecare Petrom Miorita la ora 8.00 Vremea se anunta buna! Ca de obicei va rugam troliu functional si simex! Vreau sa merg si eu, dar nu am simexi pe masina si mai am si ceva de reparat la ea. Daca gasesc si eu un loc la voi in toroape vin si eu, daca nu, ramane pentru data viitoare. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Iarna pe deal Vreau sa merg si eu, dar nu am simexi pe masina si mai am si ceva de reparat la ea. Daca gasesc si eu un loc la voi in toroape vin si eu, daca nu, ramane pentru data viitoare. Gasesti sigur ... tu esti de-al casei... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Atentie mare Duminica asta se incearca slana noua abia afumata!!!!! Slana care ne va lumina toate iesirele din 2017....:banana Totodata incercam sa ajungem in golul alpin. Editat Februarie 15, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal 1 Dan Soare- Patrol 2 Razvan-Patrol 3 Daniel Alecu copilot 4 Giorgel copilot 5 Alexey copilot 6. Remus -Jimny Hans.. Mini .. Iulian... Nenea Gigel...unde sunteti.. se striga adunarea..??? Editat Februarie 15, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 (editat) Re: Iarna pe deal Hans.. Mini .. Iulian.. unde sunteti.. se striga adunarea..??? aaaaaaaaaa, in tabara printzeselor? consolam un frate samurist aflat in convalescenta. voi aveti patrol, n'aveti cum sa intelegeti d'astea! Editat Februarie 16, 2017 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Iarna pe deal Incerc sa ajung ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Iarna pe deal Incerc sa ajung ! Fara Dumneavoastra suntem stangaci...:grin: Nu uitati corcodusele :banana Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Iarna pe deal aaaaaaaaaa, in tabara printzeselor? consolam un frate samurist aflat in convalescenta. voi aveti patrol, n'aveti cum sa intelegeti d'astea! Haide Draga nu te mai smiorcai atata si misca-ti fizicul la padure...:grin: ai vazut ce frumos respirai dupa ce ai urcat panta aia...:wink: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Iarna pe deal Update: 1.Dan Soare- Patrol 2. Razvan-Patrol 3. Giorgel copilot 4. Alexey copilot 5. Remus -Jimny 6. Catalin Mitsu - incearca sa puna smexii si sa vina 7. Nenea Gigel incearca sa ajunga cu Corcodusele cu tot..:banana 8. Mini cu Iulian ca sigur nu ii arde inima sa piarda gratarul si slana editia 2017!! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Iarna pe deal Duminica....:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Iarna pe deal 8. Mini cu Iulian ca sigur nu ii arde inima sa piarda gratarul si slana editia 2017!! sambata e printzesareala, ce nu intelegi? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Iarna pe deal sambata e printzesareala, ce nu intelegi? Da am auzit ca iesiti ca fetele mari sambata.. Noi Duminica ca baietii...:ha: Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate