Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dimensiune anvelope Nissan Terrano II !

FLO.

Postări Recomandate

Va salut cu respect !

Detin un Nissan Terrano II 2001. Anvelopele ar trebui schimbate, dar nu as vrea sa pun dimensiunile normale 235/70/16. As vrea sa pun niste anvelope mai late poate asa si aspectul acestuia ar fi altul. De asta doresc sa aflu de la voi cei care stiti, ce anvelope s-ar potrivi care sa intre fara modificari. Jantele sunt cele stoc din aliaj 16. Va multumesc !

Editat de FLO.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dimensiune anvelope Nissan Terrano II !

Nu am avut Terrano, desii am fost la un pas, dar daca ar fi al meu, eu i-as pune 31x10.5/15, pe niste jante de tabla cu ET mai negativ. Cu siguranta ii schimba total aspectul !

Colegii cu Terrano te ajuta sigur cu date mai exact, dar vezi ca mai sunt pe aici discutii deschise tot pe aceasta tema...

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70661-Ce-tip-de-anvelope-putem-pune-pe-Nissan-Terrano-2

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Salut, sa-l stapanesti sanatos. Am pus pe Terrano 235 70 15 cu ET negativ si la viraj maxim imi atinge foarte putin in coltul barii. Am pus 31 10,5 15 cu jante aliaj si totul este ok.

Link spre comentariu

31x10,5 R15 eu cred ca este maxim ce intra fara modificari , dar atentie pe ce jante. In functie de janta cred ca 31 poate merge sau poate sa atinga. Recomand jantele originale de tabla de R20 . Cu astea merge garantat.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Cu placere ! Eu in general daca mi-am dorit o dimensiune anume de cauciuc, n-am mai stat pe ganduri si am luat-o. Apoi m-am dat peste cap sa le fac loc sa intre. Pe mine cel mai mult m-a interesat sa le poata duce masina si sa nu se dubleze consumul, in rest... exista flex, ciocan, aparate de sudura si vointa ! :h5

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Marimea asta 265 70 16 e mai mica de cat 31, s-ar putea sa incapa si sa nu frece ...

https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=235-75r16-265-70r16

Nu e mai mica , e la fel. Incape fara sa frece pe probate ( la mine pe jantele originale de y61 de aliaj ) .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare