Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbat volan de pe dreapta pe stanga

anonimax

Postări Recomandate

Re: Schimbat volan de pe dreapta pe stanga

Nu, nu merita din cauza manoperei si a pieselor.

Foloseste functia "Cautare avansata" dupa cuvantul-cheie "volan" pentru ca s-a discutat si ras-discutat schimbarea asta pentru tot felul de marci.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iti bati copii, iti plangi in pumni ... si nici prostalai de meseriasi care sa iti faca treaba pe te miri ce, nu se mai gasesc .

Vinde-o si ia una cu volan pe stg . Daca te hotaresi sa o dai la dezmembrat , astept o oferta . Multam anticipat

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Ma uit maine prin gramada de piese ramase de la Navara...bordul si cu ce mai era prin el il am sigur...nu stiu daca am scos caseta de directie de pe sasiu pana sa-l fure colectorii de Fer...mai am motorul avariat...chiulasa si turbina aunt bune....plus un palet cu cabluri si plastice...ca sa fiu sigur ca ma tine masina aia pana la pensie am mai luat una din Germania fara motor si cutie...din pacate mi-a cedat motorul si dupa ce i-am pus altul am vandut-o.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Ma uit maine prin gramada de piese ramase de la Navara...bordul si cu ce mai era prin el il am sigur...nu stiu daca am scos caseta de directie de pe sasiu pana sa-l fure colectorii de Fer...mai am motorul avariat...chiulasa si turbina aunt bune....plus un palet cu cabluri si plastice...ca sa fiu sigur ca ma tine masina aia pana la pensie am mai luat una din Germania fara motor si cutie...din pacate mi-a cedat motorul si dupa ce i-am pus altul am vandut-o.

Era vb despre achizitionarea masinii nu a pieselor.aia la care a cedat motorul ma gandesc ca era d22,nu?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare