Marius Plugaru Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Sal, foloseste cineva aditivi pentru ulei motor?Pt.motorina? ...smecherie din aia de mai curata injectoarele sau le intretine.. De care? Am auzit atatea povesti ca-s tare incurcat... am mai si citit despre baietii de la Duralube ca-s mari escroci!!!!! Eu am Aruncat ieri in Motor peste uleiul meu Castrol 5W30 un aditiv Liqui Moly cu MOS2. Nu cred ca are sa-i faca rau.....sper!!!:)) Editat Ianuarie 22, 2017 de Astral Nu mai scrie cu tz si alte chestii tip chat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Re: Aditivi Ulei si motorina? Incep prin a-ti spune ca nu sunt fan aditivi, bunul simt imi spune ca uleiul de la mama lui e ceea ce trebuie la un acaret , dar ... ... Motoare complicate inseamna probleme multe. Cautand solutii am incercat diverse variante de aditiv antigipaj, m-am oprit la Metabond . Intamplare sau nu , nici un motor cu Metabond nu a gripat vreodata , din observatiile mele . Studiaza si dumneata problema pe linia asta .. Editat Ianuarie 22, 2017 de DKW ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Aditivi Ulei si motorina? Eu am folosit HEXOL ptr motorina,nu am mai vazut pe piata de mult,acum folosesc benzina (cc 2litri la 50 motorina) Cat despre ulei are dreptate 647726, cu toate ca si la mobila se folosea ulei! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Aditivi Ulei si motorina? Hexol? e aditiv de curatat injectoare sau anticongelare motorina ? ... Nu am folosit, deci nu stiu despre ce este vorba ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Aditivi Ulei si motorina? Hexol? e aditiv de curatat injectoare sau anticongelare motorina ? ... Nu am folosit, deci nu stiu despre ce este vorba ! Aditiv de curatat injectoare. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Aditivi Ulei si motorina? La naiba ... Inainte sa curete injectoarele, curata mizeria din rezervor si o arunca in sist de injectie, mai ales daca gaseste un filtru de combustibil deteriorat. Am avut si eu curiozitatea de a spala niste duze de injector cu aditiv de cutatat injectoare ( nu importa firma pt ca toate contin kerosen si cam atat), in proportie de 100% si nu in doza recomandata de XX/100 litri. Concluzia a fost una singura.. PIPINOL, calamina adunate pe duza abia o spargi cu dalta daramite sa o curete asa solutie. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate