Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

4 Runner meu de 400 de euro!

Iar-22

Postări Recomandate

M am hotorat sa va prezint si eu masinuta mea de suflet: Un 4 Runner din 96 cu motor 2.4 lt! Se spune ca nu soferul alege masina si masina il alege pe el, posibil sa fie asa :grin:

De cand am cumparat o am reparat tot ce a putut sa strice fostul proprietar: planetare,grupuri,instalatie electrica,injectie etc

Ca modificari nu sunt,in afara de 4 gume sahara turbo! Chiar daca am vrut sa ma despart de el de cateva ori, ceva m-a apropriat mai mult de aceasta masinuta, sper sa nu regret la un moment dat!Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postarea mea.

20170124_151516.thumb.jpg.a9a5a633a2b59f5b036f8bbf87b8adbe.jpg

Editat de Max
Today is a gift!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 4 Runner meu de 400 de euro!

Va spun sincer cu doua saptamani inainte sa il vad pur si simplu intamplator la vanzare,vazusem postarea dumneavoastra despre ,,Vauxi" si am zis sa incerc si eu,ca doar tot de mana omului sunt facute fiarele acestea,macar stiu ce schimb la el!

Today is a gift!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Felicitari!Sa o ingrijesti si sa ai satisfactii pe masura ! Am avut insa turbo sahara si pe un Samurai si am acelasi profil (cu alte dimensiuni evident) pe Mazda B2500..este o alegere cel putin inteligenta daca nu faci extrem...

Muget,deci exist!
Link spre comentariu

Despre partea cu cine alege pe cine :wink: exista si in lumea noastra mica si cruda,de vanatori marota asta..Eu ii vad radacina in cultura amerindienilor..si d'aia cred ca se aplica (daca va fi existand cumva) doar la interactiuni intre specii cu suflet..In cazul nostru,de interactiune cu masinile doar socrul meu,cand merge la picnic deschide capota,usile si portbagajul " sa respire si ea saraca" ..:ha1:ha1:ha1

Editat de Astral
Muget,deci exist!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare