Iar-22 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) M am hotorat sa va prezint si eu masinuta mea de suflet: Un 4 Runner din 96 cu motor 2.4 lt! Se spune ca nu soferul alege masina si masina il alege pe el, posibil sa fie asa :grin: De cand am cumparat o am reparat tot ce a putut sa strice fostul proprietar: planetare,grupuri,instalatie electrica,injectie etc Ca modificari nu sunt,in afara de 4 gume sahara turbo! Chiar daca am vrut sa ma despart de el de cateva ori, ceva m-a apropriat mai mult de aceasta masinuta, sper sa nu regret la un moment dat!Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postarea mea. Editat Februarie 26, 2017 de Max Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Succes ! Vorbim aceeasi limba :h5 Si noi am reparat si reconstruit dupa altii, dar am fost multumiti de rezultate. :2dr Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iar-22 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Va spun sincer cu doua saptamani inainte sa il vad pur si simplu intamplator la vanzare,vazusem postarea dumneavoastra despre ,,Vauxi" si am zis sa incerc si eu,ca doar tot de mana omului sunt facute fiarele acestea,macar stiu ce schimb la el! Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! De ce sa fi suparat pe cineva ...? S-o stapanesti sanatos si voios ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Era sa intru si eu in posesia unei atare agregat.Arata tare bine ! S-o stapanesti sanatos ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iar-22 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! O mica iesire:banana Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Sa inteleg ca masina a fost 400 eur? :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iar-22 Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Da,dar nu in starea in care se afla acum,ca fapt divers,nici instalatia electrica nu a fost completa pe ea,ce mai zik de restul:grin: Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Sa inteleg ca masina a fost 400 eur? :d Pare o poveste de succes ! BAFTA ! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Felicitari!Sa o ingrijesti si sa ai satisfactii pe masura ! Am avut insa turbo sahara si pe un Samurai si am acelasi profil (cu alte dimensiuni evident) pe Mazda B2500..este o alegere cel putin inteligenta daca nu faci extrem... Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 (editat) Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Despre partea cu cine alege pe cine :wink: exista si in lumea noastra mica si cruda,de vanatori marota asta..Eu ii vad radacina in cultura amerindienilor..si d'aia cred ca se aplica (daca va fi existand cumva) doar la interactiuni intre specii cu suflet..In cazul nostru,de interactiune cu masinile doar socrul meu,cand merge la picnic deschide capota,usile si portbagajul " sa respire si ea saraca" ..:ha1:ha1:ha1 Editat Martie 2, 2017 de Astral Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ElSpa Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: 4 Runner meu de 400 de euro! Sa inteleg ca masina a fost 400 eur? :d nice :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate