Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie suzuki Vitara 1993

maximus

Postări Recomandate

Buna ziua, numele meu este Doru si doresc sa imi cumpar un Suzuki Vitara. La ce ar trebui sa fiu atent inafara de rugina ? Prea multe pretentii nu am de la o masina de 24 de ani , pretul ei fiind pe masura.

Ca si plusuri masina are cauciucuri si prelata in stare buna.

Astept sfaturi, va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie suzuki Vitara 1993

Salutare,

In primul rand ridica masina pe elevator sa vezi cat e de afectat sasiul si caroseria. Dar verifica bine cu surubelnita si ciocan mai ales la sasiu. Daca e ruginita rau si nu i repari in regie proprie o sa fie foarte costisitoare distractia si mai bine renunti si cauti ceva in stare mai buna. Pe elevator verifici si scurgeri, jocuri transimisie etc. In rest fa o proba sa vezi cum cupleaza 4x4 si verificarile ca la orice masina ( motor daca trage, baga ulei in antigel sau bolboroseste in vas, spuma / margarina pe joja de ulei sau capac, etc) directie, franare. Daca a fost chinuita si in acelasi timp neglijata la intretinere - pas.

Cum nu exista bun si ieftin fugi daca e o masina ieftina dar compromisa. Daca esti mai pretentios o sa bagi inca 1-2-3 mii eur in masina si tot roaba e.

Spor

Robert

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare