Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota Land Cruiser hzj 71, 4.2d, 17500,- euro

Cosminmares2000

Postări Recomandate

Re: Toyota Land Cruiser hzj 71, 4.2d, 17500,- euro

Tu te auzi ce spui cu tractabil 6T ? Sa fim seriosi ;) Poate ansamblu complet masina + remorca si sarcina. Ca daca iti leg o sarcina de 6T spre exemplu un unimog (generatiile vechi au cam 5-6T conform specificatiilor tehnice ) dupa masina si iti dau o panta cu inclinare destul de mare sar putea sa cam plangi. Totusi masina are 2-2.2T nu pot sa cred ca poate tracta o sarcina de 3 ori greutatea ei , si dejea intri la categoria C. In rest faina masina mai bine ar ajunge la un colectionar !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Halogen!! Nu trebuie sa crezi! Masina are 6000kg tractabil in acte si are un sistem electric special ptr a tracta 6T!! Daca te uiti la imaginea cu pompa de frana vei vedea niste adaptari electrice montate inaintea conducteleor!

Asa ca stai linistit ptr ca stiu despre ce vorbesc!

Link spre comentariu

Masina are vopseaua originala, nu este de la un colectionar, a fost a unei firme! 218000km reali cu carte service!

Masina are mici defecte estetice, capota este ondulata, cred ca s-au urcat cu piciorele pe ea, in rest destul de ok!

Link spre comentariu

Halogen!

I-a citirea!!!

masa 1965kg,

sarcina utila 635kg,

total 2600kg,

tractabil 6000kg,

150kg pe roof rack!

ALTA INTREBARE:)))))))

[ATTACH=CONFIG]275799[/ATTACH]

Putea sa scrie in acte ca trage si 100T fizic masina nare cum sa traga 6Tone ,mai are cumva un motor in spate si nu vad eu? Sau are cutie cu range-spliter si nu stiu eu? Imi pare rau dar eu refuz sa cred asa ceva ! Vanzare buna !

Link spre comentariu

HZJ-urile sunt masini de tractiune, indiferent de an sunt omologate de fabrica la 3500kg pe carlig! Dar repet, masina aceasta are modificari, un sistem electric, se numeste trailer stop cu o platforma adaptata ptr acest sistem poate trage pina la 6T! Sa tragi 6000kg cu un hzj nu este o problema, problema este in momentul franarii!

Cei care omologheaza aceste masini, stiu bine ce fac si ce se poate!

Masina aceasta a fost achizitionata in special ptr a trage o remorca de 6t!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare