costakala Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Buna ziua,a facut cineva modificarea -frana de mana pe cardan? la un lj 70 Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Re: Frana de mana pe cardan la lj 70? frana de mana pe cardan prezinta dezavantaje , dar si avantaje .. Pt maisna matali am folosit un etrier si un disc de frana de vw , un suport custom pt acel etrier 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Februarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2017 Re: Frana de mana pe cardan la lj 70? Sistemul asta ma gandeam si eu,eram curios daca e foarte complicat de adatat cel de pe nissan. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Frana de mana pe cardan la lj 70? sistemul de frana de mana de pe Patrol este cu saboti de frana, e foarte eficient si simplu. Are avantajul ca actionarea sa se face prin cablu si nu hidraulic. Dar , sistemul de prindere necesita o suprafata plana in care sa infigi suruburile ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Februarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Frana de mana pe cardan la lj 70? Tocmai de asta,ptr mine frana de mina este obligatorie cu cablu (cablu mi-a salvat viata.....la o coborare cu spatele pe o urcare foarte abrupta care nu am reusit sa o urc ,am smuls furtunasul flexibil de la o roata si am ramas complet fara frana), varianta cu etrier este cea cu actionare si mecanica...dar ma incurca diametru mare a discului.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate