tdd70 Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Re: Umezeala stanga fata sub pres Am inteles. In cazul asta o sa incerc alta solutie. In prima faza o sa il departez in partea dinspre tabla si umplu bine cu silicon acolo pe toata lungimea, cu insistenta spre capete. Daca am sa gasesc alt tip de cauciuc sau cheder care sa mearga in locul ala, am sa il scot pe asta vechi si pun altceva. Asta nu gasesc ornamentul ala de cumparat. Multumesc tuturor de sfaturi. O sa scriu aici care va fi rezolvarea. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Re: Umezeala stanga fata sub pres Salutare! Ai trapa la masina? Daca ai, sunt sanse mari sa ai rupt stutul de la tava de scurgere a trapei. La mine a fost la fel si am crezut ca este de la parbriz. Am siliconat bine pe acolo cu silicon de lipit parbrize insa problema a persistat. Apoi am demontat usor plafonul(scos manerul,ornamentul stalpului etc) si am depistat ca era rupt stutul de plastic al tavitei de scurgere. Acest stut se prlungeste cu un futun de cauciuc care evacueaza apa din tava trapei undeva sub masina. Acolo am lipit tot cu silicon de lipit parbrize si de...cred 3 ani nu mai am probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Aprilie 18, 2018 Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Re: Umezeala stanga fata sub pres Scuze,nu am citit de la inceputul topicului,acum am vazut ca TDD reparase deja stutul. N ar fi rau sa verifice daca nu s a dezlipit din nou. Scuze va rog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Re: Umezeala stanga fata sub pres Asta nu gasesc ornamentul ala de cumparat. Cum adica nu gasesti? ..ai dat codul pe google? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Re: Umezeala stanga fata sub pres Ba da, am gasit pe mai multe site-uri englezesti, cu preturi intre 170 ron - 240 ron fara transport. In Romania inca nu am cautat, am sa sun si la ceva firme care se ocupa de parbrize sa vad daca pot sa iau de la ei doar ornamentul. Oricum e bine ca se gaseste ca si piesa de schimb. Mie imi era teama ca daca ma apuc sa desfac ala si il distrug nu mai gasesc altceva sa pun in loc. Acum sunt mai linistit. E doar chestiune de bani. Spun asta ca a venit primavara si trebuie sa fac iar revizia la motor, plus ca vreau sa fac din nou o revizie capitala la franele de pe fata. Apoi ma ocup si de geam. Pana la toamna il rezolv. De-aia ziceam ca dupa ce rezolv scriu aici ce si cum.:wink: LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate