MudMan Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Hai sa organizam o iesire in acest weekend, sambata 11.02, sa dezmortim masinile. Mentionez ca sunt incepator si nu cunosc trasee, deci ar fi nevoie sa avem si pe cineva cu experienta in grup. 1. MudMan-Suzuki Samurai- A/T Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 mai greu cu AT-uri acum...troliu ai? o sa iesim in weekend...zona Slanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Nici troliu nu exista in dotare, din pacate. Iesirea are loc sambata sau duminica? Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Re: Plimbare 11.02 As iesi si eu la o plimbare pe forestier, dar Duminica 12. Tot A/T-uri si eu. Editat Februarie 9, 2017 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_pit Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Asa ma mananca talpa si pe mine... Daca se anunta ceva ma inscriu si eu , tot sarman fara troliu, doar mt-uri Suzuki Vitara Metal Top 1,6 8valve (onroad si offroad da' tot una e) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Daca mai este cineva interesat...eu vreau sa merg sambata pana la padina pe dichiu sau pe drumul neasfaltat pe la sanatoriu(in functie de ce zic ceibde la salvamont). Vreau sa-i duc pe copii la pestera ialomicioarei si daca se poate sa ajung pana la cariera sus la bolboci. Vitara cu troliu si mt sahara. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Mi se pare foarte periculos pe Dichiu cand intalnesti gheata/pod de gheata. Drum ingust...prapastie pe margine....Pe la sanatoriu insa e frumos, drum larg...Eu pe acolo as lua-o. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Ultima data cand am fost pe dichiu, asta vara, parca terminasera de pus parapeti peste tot... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 vara cu MT e bine iarna cu MT nu mai e bine... dar nu vreau să vă descurajez :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Plimbare 11.02 Eu am inceput lista, deci "hop in" cum s-ar spune si vedem apoi ce zi si ce traseu ne surad mai mult. Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Re: Plimbare 11.02 vara cu MT e bine iarna cu MT nu mai e bine... dar nu vreau să vă descurajez :grin: Off topic. Pe zapada nu sunt mai potrivite mt-urile decat simexurile? On topic. Oricum merg doar pe drum (nici macar forestier) ca doar e o plimbare cu copiii... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Daca e duminica ma bag si eu --> Vitara cu A/T fara troliu (sufa cinetica si hi jack) Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Duminica 12.02, pe drum forestier. Ramane sa stabilim locatia exacta. 1.MudMan-SJ80- A/T 2.Jethro-Vitara- A/T Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Salutare, care este traseul pentru maine?M-ar tenta si pe mine. LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Daca faceti rost de traseu sunt si eu prezent, Patrol y61, troliu,simex sau at uri depinde de traseu... LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Stie cineva daca traseul doftana-azuga e accesibil iarna? Aveti atasat trackul in format.gpx:track offroad azuga-doftana.gpx Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 In caz ca gasim traseu as mai avea pe cineva interesat cu un Feroza M/T si troliu. Deci am fi 4. Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Mda eu nu am fost pe acest traseu si nu stiu la ce ne putem astepta. Poate ne raspunde cineva care l-a facut sa stim cum stam. Nu cred ca e bine sa plecam chiar neinformati. Sau poate gasim un traseu despre care sa stim cum e. Tinem legatura. Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Daca nu se profileaza nimic in scurt timp va trebui sa abandonam. Nu cred ca e indicat sa mergem la "ghici". Dar tinem legatura. Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 (editat) Re: Plimbare 11.02 Am facut drumul asta prin 2012 (ma refer la bucata Azuga-Valea Doftanei)....Vara e un forestier abordabil cu orice masina, inclusiv 2x4, cu exceptia unui sant creat de oameni sa impiedice traficul si a unei bariere la capatul dinspre Valea Doftanei, pe care noi am prins-o deschisa. Santul avea varianta de ocolire, fara probleme pentru pajero swb sau patrol swb cu roti de 33. Insa iarna nu-i ca vara......Daca vreti putina dezmortire incercati doar portiunea Valea Doftanei DN1A....Cat se poate se poate....nothing to lose..... Editat Februarie 11, 2017 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Eu maine fac o iesire pe malul Dunarii la Giurgiu, traseu prin padure de cca 1-2 ore, traseu usor. Daca sunt doritori de plimbare va astept la intrare in Giurgiu, pe dreapta este Kaufland iar pe stanga benz Rompetrol unde vom astepta. Suntem 2 masini: Patrol , Jeep ambele cu troliu, eu cu at uri pt distractie, Jeep ul cu mt uri, sufe si ce mai trebuie.Ora aprox de plecare in traseu 9.30-10. LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Daca spritzul din seara asta se termina la o ora rezonabila pana la 10.00 sunt la Kaufland la Giurgiu. Pls. nu plecati inainte de 10.00 Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucicanu Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Plimbare 11.02 Si noi suntem la un spritz de seara :) dar galgaim cu masura.Noi la 10 plecam , va asteptam. LUCIAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate