koais Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Salutare! Vând 5 jante grand vitara intoarse profi J6.5 ET -30 am masurat eu, sablate si vopsite electrostatic "gun metal" si cu valve scurte metalice. Jantele au fost intoarse la Nae, pe banc, nu bat, sunt perfecte. Sunt nefolosite, le-am pus de proba simexurie din imagine insa sunt prea iesite in exterior pt masina mea. Adica le-am intors prea mult si imi lovesc in sasiu si mi s-a spus ca acolo nu e bine sa tai :grin:. Pret 2000 lei adica 1000 jantele originale, 500 lei modificarea si 500 lei vopsitul. Drumul, timpul si valvele sunt bonus. Daca se doresc si anvelopele, le dau cu cat le-am luat, adica 2400 lei setul de 4 bucati. Schimb cu jante identice, ne-modificate. Contact: Mihai 0723575776 Editat Februarie 14, 2017 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Valabil Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Valabil Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Care e ultimul pret la anvelope? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Salut! Cel afisat este ultimul pret. nu este negociabil. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 3, 2018 Autor Partajează Postat Mai 3, 2018 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Revine de actualitate Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Up! :1100643094: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 25, 2018 Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Hopa sus! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Anvelopele s-au dat, raman jantele 5 buc. 2000 lei negociabil Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 15, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2018 Re: Vand roti ( jantele se pot da separat) Simex 31" japoneze mici Se poate inchide. Nu se mai vand. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate