ALINRIDE Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Salut ,am un jimny din 1999 cutie automata,care prezinta urmatoarele simptome: dimineata pleaca foarte greu si in R si P ,dupa plecare reintra si pleaca normal in R si pleca normal cu Treapta 1 dupa care schimba in 3(merge cu 90km/h) dar nu mai revine in treapta 1 ,reintra in R dar in P pleaca cu 3.Daca opresc motorul intra in treapta 1 sare in 3 si se reia ciclul.nu gasesc nici un fel de informatii despre cutie ,tip, producator etc.ar fi binevenit un ajutor.Mai are rost sa-i schimb uleiul ? cumpar alta ,o repar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: probleme cutie automata jimy1.3 1999 schimbarea uleiului si a filtrului la cutiile automate este foarte important. Cand l-ai schimbat ultima data? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: probleme cutie automata jimy1.3 1999 Am dat baia jos si surpriza ... era o piesa rupta Pana ma dumiresc ce e si de unde o cumpar de noua.... am sudat-o! Cu atentie si cu TiG-ul ! Merge brici.am schimbat si uleiul , banuiesc ca trebuie repetata operatia deoarece a curs doar 1,5 l din total . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: probleme cutie automata jimy1.3 1999 O poza cu piesa in detaliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: probleme cutie automata jimy1.3 1999 cutie aisin A174 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate