sierrafery Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: Pistol impact 12V Intre timp am luat scula din linkul de care vorbeam in primele posturi: mannesman cu afisaj digital, am setat-o la max 320 si am reusit sa desfac doar 3 piulite dupa insistente, apoi am cedat si le-am slabit pe toate cu cheia apoi am folosit scula la desurubat... am pus rotile de asfalt, am setat la 140Nm cum scrie in carte si la montare am fost multumit(am tratat intre timp toate piulitele cu spray ptfe antigrip).... dupa intoarcerea de la drum lung am repus rotile de noroi si am reusit sa desfac fiecare piulita cu pistolul setat la max fara chin... in general sunt multumit, singura nemultumire e ca ia cam greu comenzile din butoane... la 3-4 utilizari pe an eu zic ca raportul pret calitate e OK, binenteles ca se poate mult mai bine cu ceva profesional si scump de asta sunt convins:old NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Re: Pistol impact 12V Daca cel al colegului @axp desface toate suruburile si al tau se chinuie la niste piulite de roata, poate l-ai primit stricat. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Re: Pistol impact 12V Astea electrice sunt niste jucarii , sunt pistoale de plimbat suruburi nu de desfacut roti noroite ...Or fi bune la turisme nu prea vechi ce sufera de ceva praf, dar cam atat. Folosesc pistoale cu impact de 25 de ani, numai pneumatice si de multe ori tot la cheia de forta ajung . Mi se pare un accesoriu useless in masina de offroad, adica sa am grija sa incarc acumulatoru ca sa nu pun T-ul si tubulara ... hmm, fitze ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Pistol impact 12V Am si scula de la Manesmann asta: http://www.scule-expert.ro/img/produse/1-15000/452/Trusa-Cheie-de-Impact-Electrica-12V--300Nm-cu-Chei-Tubulare---MANNESMANN---M01720.jpg Dar am si scula aceasta: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71bXXJ9fPZL._SL1500_.jpg Pretul este : 270 ron prima, 270 lire a doua, cu toate accesoriile, 2 acumulatoare, incarcator. Prima scula am folosito o singura data cand am luato de am schimbat: Anvelope strada jos - Simex sus - Simex jos - anvelope strada sus la un pajero scurt. Nu o zic ca nu le desface, nu o zis ca nu le strange, totul a decurs normal, doar ca timpul de desfacere pentru o roata, ~ 3 min + inca 3 min timp de strangere. Daca nu te grabesti face treaba. A doua scula o am de prin decembrie, am folosito de vreo 3 ori pana acum, fara sa incarc accumulatorii, asa cum au venit ei din UK, schimbat 3 seturi de roti la 2 patroale si un jeep. Impact puternic, rapid, iar pe strangere mare grija ca poate rupe foarte usor prezoanele. Prima scula o recomand chiar si in loc de cheie de roti pentru o doamna/domnisoara ( care mai stie unde gaseste cricul, care stie unde se pune cricul si mai stie unde e roata de rezerva etc.) Poate fi folosita si in teren atunci cand ai timp de o tigara. Motivul pentru care am renuntat la prima scula, am nevoie de viteza, Cuplu mare, nu doar pentru roti. (PS: Prima este de vanzare, va fi si la rubrica dedicata) Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Pistol impact 12V ... intr-un mod regretabil , prima nu e scula . Am incercat mai multe modele asemanatoare si mie unul imi cam par ridicole , pe toate le-am sters si le-am facut cadou . ... intr-un mod foarte putin regretabil , a doua e prea scula . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Pistol impact 12V ... intr-un mod regretabil , prima nu e scula . Am incercat mai multe modele asemanatoare si mie unul imi cam par ridicole , pe toate le-am sters si le-am facut cadou . ... intr-un mod foarte putin regretabil , a doua e prea scula . Regretabil, asa este, prima nu e scula, comparativ cu ce suntem noi invatati ca scule, cand desfaci 200 de suruburi pe zi, nu poti astepta ca un mini compresor sa bazaie in pistolul tau, sa faca putina presiune si la 2 sec sa faca poc iar sa bazaie, iar poc si tot asa. Cat dai atata face. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Pistol impact 12V eu folosesc un metabo ssw 18 lt,buna scula,210nm toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Pistol impact 12V Pentru a nu deschide un topic nou, rog cateva info, multumesc. Am ajuns la faza demontarii caroseriei si ale accesoriilor, suruburi ruginite, cateva am reusit sa le rup, unele nu misca. M-am tot uitat pe goagal dupa pistol electric, pneumatic sau pe acumulator. Ce ustensila imi puteti recomanda intr-un buget de hobby? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Pistol impact 12V Daca ai gasi o scula cu peste 450Nm la buget de hobby e fantastic insa e imposibil. Nici 500Nm nu cred ca e suficient la un surub de 10 sau 12 ruginit bocna. Alternativa este flexul. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Pistol impact 12V ... un antrenor de 3/4 si o juma' de metru de teava ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dily666 Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Pistol impact 12V Salut eu folosesc Makita 18 Volt XWT05 ,sunt forte multumit de el si recomand ....pretul a fost aproximativ 200e...(desface si suruburi de 12 ruginite ...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Pistol impact 12V Sunt locuri unde nu am acces cu flexul. Nu am incercat cu teava, treaba e ca am rupt 2 suruburi in caroserie si de aceea incerc si cu impact. Cu ce voi avea sanse mai bune, cu o filetanta electrica sau acumulator de 250-300 nm sau cu un compresor 50l si pistol de 350-450 nm? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Pistol impact 12V Cu compresor de 50l, pistolul de impact e degeaba! Consumul lui de aer depaseste debitul pe care-l poate furniza compresorul! Merci! si La Multi Ani!!! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Pistol impact 12V Cu compresor de 50l, pistolul de impact e degeaba! Consumul lui de aer depaseste debitul pe care-l poate furniza compresorul! nu stii ce vorbesti ... zau! Eu folosesc un pistol pneumatic de 1 tzoll pe un compresor de 50 litri . E de ajuns sa ii dea 4-5 suturi la piulita/ surub ca sa zboare de pe filet. De fapt doar asta e rolul unui pistol de impact, nu? Probabil ca ai confundat pistolul de desurubat cu cel de vopsit, acolo intradevar conteaza ca consumul de aer al pistolului sa fie mai mic decat debitul litric al compresorului ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Pistol impact 12V Sunt locuri unde nu am acces cu flexul. Nu am incercat cu teava, treaba e ca am rupt 2 suruburi in caroserie si de aceea incerc si cu impact. Cu ce voi avea sanse mai bune, cu o filetanta electrica sau acumulator de 250-300 nm sau cu un compresor 50l si pistol de 350-450 nm? Cu compresor de 50l, pistolul de impact e degeaba! Consumul lui de aer depaseste debitul pe care-l poate furniza compresorul! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate