cotizo Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) M-a prins si pe mine microbul, se pare. Un LR ansamblat in Spania, din 1988, un fel de Seria 3 cu motor diesel aspirat de 2.5 si "facelift" pe stil Defender. Edited February 20, 2017 by cotizo Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Re: Landrover Santana, 1988 Foarte fain ! Anul viitor il faci masina de epoca !!! :h5 De curiozitate, cat te-a costat masinuta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 (edited) Re: Landrover Santana, 1988 Update tehnic: rezolvat jocul de la directie, easy money, doar un surub slabit la releu, schimbat uleiurile si lichidul de racire ( mal si mizerie din belsug, am spalat sistemul o dimineata intreaga dupa ce i-am bagat o solutie de curatare). Pompa de vacuum e bye-bye, nu s-a prins nimeni ca trebuie pus si in carcasa ei ulei din cand in cand si mecanismul excentric de actionare s-a mancat fier pe fier, asa ca am comandat alta din Spania. Curge ulei din grupul fata, cred ca pe la simeringul de la iesirea cardanului. Un pic de motorina musteste pe langa vreo trei injectoare, saptamana viitoare le demontez si le trag o inspectie. Schimbat gluma de baterie cu una cinstita de 100A. Bateria e intr-o cutie sub scaunul soferului, iar locasul mai e prevazut cu o chestie exotica pe care am demontat-o ca sa ma prind cum functioneaza - pare sa fie un fel de intrerupator general, care functioneaza prin desurubarea sau insurubarea la loc a unui contact de bronz. Litrometrul nu functiona pentru ca plutitorul de plastic era plin de motorina - e demontabil, dar nu prea cred ca gasesc unul nou, asa ca am comandat tot ansamblul. Reparat si incuietoarea de la usa spate. Drept rasplata pentru toate acestea, ieri am facut prima pana de cauciuc ( roti cu camere old=school, ce sa faci, toata ziua am auzit ieri cum sa imi iau jante de defender sa trec si eu in civilizatia tubeless). Poze cu aparatul misterios de sub scaun: Edited February 25, 2017 by cotizo Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted December 28, 2017 Author Share Posted December 28, 2017 Re: Landrover Santana, 1988 Cu jante de Defender cu gume de iarna 235/85-16. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts