blondan2007 Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Am o dilema si ar dori sa stiu care ulei este mai indicat in diferential spate cu lsd castrol 75 140 sau motul 75 140 de castrol am mai auzit lume ca ar fi folosit dar de motul nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: ulei diferential sunt bune amandoua....cu singura conditie sa pui aditiv ptr LSD sau sa bagi direct ulei ptr dif cu LSD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: ulei diferential Am bagat motul 75 140 si aditiv dar multi prieteni care au jeepuri au bagat castrol ziceau ca de la motul nu au auzit sa fie pt lsd si acuma ma gandeam daca nu am bagat gresit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: ulei diferential poti sa ne spui ce aditiv LSD ai bagat ? Ar fi buna si o poza .. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: ulei diferential Era o sticluta de 120 ml de la mopar am luat o de pe piese auto .ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: ulei diferential multam pt raspuns, o sa vad si eu ce fel de soi este si mai ales cu ce uleiuri e compatibil acest aditiv ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate