abunea Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Se doneaza una bucata unitate comanda geamuri electrice, pentru Vitara lunga. L-am gasit prin cutiile cu piese mai vechi, nu stiu daca functioneaza bine sau nu. Daca e cineva interesat, PM si aranjam cu predarea personala in Bucuresti. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2muschi Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 (editat) Salut! Daca mai e valabil mi-ar fi de folos, ale mele butoane incep sa faca mofturi... Desigur, daca esti dispus sa le trimiti prin curier. Mulțumesc Editat Iulie 21, 2017 de Astral Bogdan.z , Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Butoane geam usa sofer Vitara LWB Acum am vazut, trebuia sa imi dai un PM. Valabil, pentru cine vrea. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate