Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

XJ cu 38-uri

alin-jeep

Postări Recomandate

Masina este din 2000 ,are motor de 4000 cmc ,cutie automata ,cutie transfer 242 , punte spate Chrysler8.25 ,fata Dana 30 ,roti originale,rapoarte 3,55 LSD spate

Urmeaza:

-inlocuire punti cu punti de Nissan Patrol Y 60

-rapoarte 4,62

-blocant spate in prima faza

-4 link fata +Panhard

-4 link spate dublu triangulat

-brate lungi

-cutie transfer DANA 300

-cardane Patrol y61 lung

-roti 38x12,5x15 -CST by Maxxis

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: XJ cu 38-uri

Pas cu pas ...daca o sa aveti rabdare . Deocamdata doar dezechipam ,facem planuri ,pregatim puntile ,confectionam bratele . Nu o sa fie o lucrare simpla asta-i sigur dar rezultatul o sa fie spectaculos

:h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Un super proiect,facut de un super meserias!!!O curiozitate as avea daca imi permiteti,de ce roti pe 38"?Pt ce va fi folosita masina?Chiar si pt puntile de patrol nu sunt un pic cam mult?

Today is a gift!
Link spre comentariu

Am inceput si al doilea proiect in aproape aceeasi configuratie ,in plus mai montam blocant ARB fata si motor de 5,2 V8 si cutie automata 46 RH .

Pacientul a sosit :

IMG_0252.thumb.JPG.65aab8e5169f4444051641f3613e92b0.JPG

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Treaba merge bine dar incet . Am avut de facut fendere si praguri ( care nu erau in proiectul initial ) . Lucrand la praguri am dat de ceva rugina si a trebuit sa o eliminam chestii care modifica termenul de finalizare prevazut initial .

La cel de-al doilea XJ am renuntat la ideea de 5,2 V8 si am hotarat sa montam 1,9 TDI de VW si sa incerc sa il omologhez ( simt ca o sa reusesc )

Va tin la curent :wink:

Link spre comentariu

Nea' Aline, fie-ti mila si curenteaza-ne cu curenti mai de adancime :D

Vad ca pe celalalt topic e invers, s-a luat patrolul si se pune motor ( da, se pune un motor :D ). Acu aici vad ca se renunta la motor.

De asta vrem , daca se poate curenti mai detaliati :), gen ce fel de ambreiaj, ce cutie, stii matale, sa salivam si noi cand deschidem sectiunea jeep

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Treaba merge bine dar incet . Am avut de facut fendere si praguri ( care nu erau in proiectul initial ) . Lucrand la praguri am dat de ceva rugina si a trebuit sa o eliminam chestii care modifica termenul de finalizare prevazut initial .

La cel de-al doilea XJ am renuntat la ideea de 5,2 V8 si am hotarat sa montam 1,9 TDI de VW si sa incerc sa il omologhez ( simt ca o sa reusesc )

Va tin la curent :wink:

Exista posibilitatea omologarii unui motor care nu a fost montat de producator pe modelul respectiv de masina ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Exista posibilitatea omologarii unui motor care nu a fost montat de producator pe modelul respectiv de masina ?

Exista :wink:

Link spre comentariu

Vrem sa vedem poze cu montarea motorului de 1.9 e pompe duze de cati cai?

Daca o sa aveti rabdare o sa vedeti . Deocamdata facem planuri .

:grin:

Link spre comentariu

Azi -prima vizita la RAR . Raspuns - nu se poate (desi il stiam dinainte) . Urmeaza sa ,,atac"pe caile romanesti

rabdare am

Link spre comentariu

Salut,

Ne poti ilumina, te rog, cu marimea reala a cauciucurilor ?

90 cm montate pe janta de 10 J si 1.5 bari presiune ,sub o caroserie de Jeep cu motor de 4000 :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare